Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Pori Fuzz

Tampere | Annis

Fuzz saapuu Annikselle pitkäperjantaina 2020!

Kahdeksan bändin voimin järjestettävä minifestivaali esittelee ison kattauksen kotimaisesta ja Virolaista musiikkiosaamisesta.

Porista mukana harvinaisella kotikaupungin keikalla Pelagos, joka koostuu mm Circlessä soittaneista "hämyistä". Nuorempaa Porilaista näkemystä tarjoilee Hollow Corpse. Satakuntalaista punkkia edustaa yli 30 vuoden kokemuksella Juggling Jugulars.

Uudeltamaalta saapuu kolme yhtyettä: Kaiser, Monsternaut ja Scarlet. Näistä kaksi ensimmäistä edustavat bileiden fuzzeinta antia, jota viime vuonna käytiin esittelemässä Jenkeissä asti. Scarletin äänimaailma on taasen kallellaan Seatlen suuntaan ja herrat suuntaavat pian debyyttilevynsä nauhoituksiin legendaariselle Astia-studiolle. Oulu on kaupungin nimi ja sieltä saapuu Dhatsa. Bändi julkaisi juuri debyyttinsä, jossa kitarat vinkuvat ja tuplabasareissa ei kertosäkeissä säästellä, laadukasta melodista rockmetallia siis luvassa!

Viron dynaaminen doom-duo Talbot on Pori Fuzzin itseoikeutettu pääesiintyjä. Bändin viime Suomen vierailusta on kulunut jokunen vuosi ja sinä aikana yhtye on julkaissut uuden Magnetism-levyn, joka pokkasi Viron parhaan metallialbumin Emman julkaisuvuonnaan 2018. Talbotin progressiivinen doom metal sisältää tänä päivänä mausteita myös konemusiikin maailmasta ja livenä tämä maailman äänekkäin duo on ehdottomasti kokemisen arvoinen tapaus.

Tapahtuman järjestää Finnish Fuzz Festivals -kollektiivi, jonka tarkoituksena on esitellä uutta musiikkia ja bändejä valtavirran ulkopuolelta. Tapahtuman tekniikasta vastaa Jackshop & Amedia cymbals, joka on tapahtuman virallinen tukija, iso kiitos Jaskalle luottamuksesta!

Liput: 8e ennakko, 10e ovelta.

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 10.4. klo 18

Tapahtumapaikka: 

Annis

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Annankatu 6

Postinumero: 

28100

Postitoimipaikka: 

Pori

Tapahtuman lisätiedot: