Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Pyynikki-ilmiö: Jean S

Tampere | Pyynikin kesäteatteri

Reilusti yli 20-vuotta bilekansaa villinnyt on enemmän ja vieläkin kovempi! Tämä hitticoveriputkia tarjoava rytmiryhmä tunnetaan pukeutumisestaan polvihousuihin ja smokin yläosaan, ja sen kunnianhimoiset sovitukset iskelmä- ja pop-musiikin klassikoista ovat uponneet juhliviin suomalaisiin jo noin 3 000 keikalla. Suomen parhaaksi bilebändiksikin tituleerattu ammattimuusikoiden muodostama Jean S. saapuu Pyynikille nostamaan kannat kattoon upouuden kokoonpanon voimin.

- Enkelitkin itkivät ilosta, kun Erika Vikman, Sami Hintsanen ja Mikael Saari tulivat Suomen energisimmän bilebändin solistitroikaksi. Vihdoinkin Jean S. – Suomen paras bilebändi – saa Suomen parhaat laulajat! Kyseessä on todellakin a match made in heaven!, iloitsee S. Music Oy:n toimitusjohtaja Timo Kärkkäinen.

Uuden Iloisen Teatterin orkesterinakin tunnettu Jean S. esittää pääosin cover-kappaleita, mutta myös omia hittejään.

- Tutut Jean S. -klassikot ovat saaneet uusien solistien myötä uudet, vieläkin svengaavammat sovitukset ja koko ohjelmisto on uudistunut ja laajentunut. Jäljellä ovat taatusti ne takuuvarmat hitit, mahtava soitanta ja tuttu "aivot narikkaan, kannat kattoon!" -meininki, lupailee Kärkkäinen Pyynikkiä kohti tähyillen.

Viime vuoden lopulla solistikaartiin liittynyt Sami Hintsanen odottaa muun bändin tavoin Pyynikin keikkaa kovasti. Hintsanen ei ole aiemmin ollut solistin roolissa Pyynikillä mutta paikka tuli hyvin tutuksi Vuonna 85 -produktion tiimoilta. Hintsasen mukaan Pyynikin keikka on piristävä lisä Jean S.:n keikkakalenterissa.

- Pyynikillä on poikkeuksellinen lava ja näkymä, artistit saavat harvoin esiintyä tuollaisessa miljöössä. Odotamme keikkaa innolla jo siksikin, että kesäteatteripaikoissa yleisö on yleensä lähtökohtaisesti hyvällä tuulella ja edessä on makea keikka, sanoo Hintsanen.

Tapahtuma-ajat: 

  • su 21.7. klo 19.30

Tapahtumapaikka: 

Pyynikin kesäteatteri

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Jalkasaarentie 3

Postinumero: 

33230

Postitoimipaikka: 

Tampere

Puhelinnumero: 

010 2292 111

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: