Tapahtuma ei ole enää voimassa.

SMC

Tampere | G Livelab Tampere

SMC on aito ilmiö ja parhaat ilmiöt syntyvät yleensä kuin itsestään. Rottajengi tuli tunnetuksi Skatemaniacs-elokuvaa varten tehdystä “SMC Hoodrats” -videosta, ja loppu onkin historiaa. Kansa halusi lisää. Rotilta on ilmestynyt kaksi kokopitkää, videot ovat keränneet miljoonia katselukertoja ja kollektiivi on villinyt niin festarilavoilla kuin hämyisillä klubeillakin mm. Wu-Tang Clanin lämppärinä.

Nyt ryhmä on aktiivisempi kuin koskaan, keikkaa ja uusia biisejä pukkaa. Puikoissa Tono Slono, Eräkoira, Avionin Prinssi, Jugijugi ja J-Laini, ja keikoilla messissä voit nähdä oikeastaan kenet vaan. Uudistuskykyinen superkokoonpano osaa jättää uppoavan laivan oikealla hetkellä, mutta lähiöitä he eivät jätä koskaan. Ja niin se menee, se on aina menny niin ja niin se tulee aina menemään, biatch.

Ovet 20:00
Showtime 21:00

Osta liput täältä:
https://www.glivelab.fi/tampere/events/smc-5dc01cb9b988170014d6aadb/

--

SMC is a real phenomenon and the best phenomena are usually created by themselves. The rat gang became known for its "SMC Hoodrats" video for Skatemaniacs, and the rest is history. The people wanted more. Rats have released two full lengths, videos have gained millions of views, and the collective has gone wild on festival stages as well as at nightclubs.

Doors 20:00
Showtime 21:00

Buy tickets here:
https://www.glivelab.fi/tampere/events/smc-5dc01cb9b988170014d6aadb/

Tapahtuma-ajat: 

  • la 25.1.2020 klo 21

Tapahtumapaikka: 

G Livelab Tampere

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Puutarhakatu 1

Postinumero: 

33100

Postitoimipaikka: 

Tampere

Sähköposti: 

tampere@livelaboratorio.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Järjestäjä: