Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Take 6 (USA)

Tampere | Tampere-talo, Iso sali

Kymmenellä Grammylla palkittu ja maailman parhaaksi lauluyhtyeeksi tituleerattu yhdysvaltalainen Take 6 -lauluyhtye konsertoi Tampere-talossa joulukuussa. Yhtye on tunnettu muuntautuvuudestaan ja yhteistyöstään mm. Ray Charlesin, Whitney Houstonin ja Stevie Wonderin kanssa.

Vuonna 1980 perustettu lauluyhtye tunnettiin aluksi nimellä The Gentlemen’s Estates Quartet, mutta muutti nimekseen Take 6 kasvettuaan miessekstetiksi vuonna 1987. Jo debyyttilevyllään Take 6 saavutti kaksi Grammya, ja nyt 16 levyä myöhemmin sekstetti on maailmanhistorian palkituin lauluyhtye.

”Baddest vocal cats on the planet!”
– Quincy Jones

Take 6 on kattanut urallaan monipuolisesti musiikin eri genrejä jazzista poppiin ja R&B:hin. Heidän uusin albuminsa ICONIC sisältää sekstetin rakastamia covereita, jotka yhtyeen esittämänä nousevat aivan uudelle tasolle. Näihin hitteihin lukeutuvat muun muassa hauska ja kekseliäs versio Justin Timberlaken hitistä Can’t stop the feeling sekä mieleenpainuva tulkinta Norah Jonesin kappaleesta Don’t know why.

Gospelilla uransa käynnistänyt Take 6 ei ole kuitenkaan unohtanut juuriaan, vaan ICONIC-albumilla on kuultavissa myös tulkinta hymnistä Nothing, but the blood. Yhtye onnistuukin sekä kunnioittamaan alkuperäänsä että jatkuvasti uudistumaan. Laulaja Joe Kibble kuvailee yhtyettä perheeksi, jossa pidetään yhtä ja kunnioitetaan toisia. Tämä näkyy myös Take 6:n sulavassa esiintymisessä, jossa ryhmä tekee saumatonta yhteistyötä hauskanpitoa unohtamatta.

Take 6 on ainutlaatuinen a cappella -kokemus, joka jokaisen kaunista ja moniäänistä laulua arvostavan tulisi elämässään nähdä!

Take 6
Claude McKnight
Mark Kibble
Joel Kibble
Dave Thomas
Alvin Chea
Khristian Dentley

Konsertissa ei ole väliaikaa.

Huom! Esityksessä on K-18 anniskelualueina aitiot A ja B. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.

Tuotanto Tampere-talo

Tapahtuma-ajat: 

  • ma 9.12. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Tampere-talo, Iso sali

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Yliopistonkatu 55

Postinumero: 

33100

Postitoimipaikka: 

Tampere

Puhelinnumero: 

(03) 243 4111

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

Liput 59/49 €, eläkeläiset 45 €, opiskelijat 30 €

Lipunmyyjät: 

Lippupiste

Puhelinnumero: 

0600 900 900

Osoite: 

Tampere-talo

Puhelinnumero: 

lipputoimisto@tampere-talo.fi

Osoite: 

Järjestäjä: