Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Terry Hanck & The Frostbites (USA / FIN)

Tampere | Tampereen Teatteri, Kulttuuriravintola Kivi

Jukka Mäkinen & BluesLovers ylpeänä esittää:

Terry Hanck & The Frostbites (USA / FIN)

Down Home Kivi to 12.9.19!
Keskustori 2
33100 Tampere

Kiven syyskauden avajaiset!!

Down Home Kiven syyskauden käynnistää vanhan koulukunnan rock n soul saksofonistilegenda Terry Hanck!

Vuonna 1944 syntynyt pitkän linjan muusikko Terry Hanck todistaa, että saksofoni ja sielu ovat edelleen muodissa. Hanck voitti vuonna 2016 jo toistamiseen Blues Music Awardin parhaana bluespuhaltajana. Vuonna 2014 hän voitti sävellyspalkinnon ISC Awardin (International Songwriting Competition) bluessarjassa. Tänä vuonna häneltä puolestaan ilmestyi uusi väkevä levy: I still get excited. Terry Hanckin Selmer Mark VI -tenorisaksofonin soittoa voi myös kuulla lukuisten artistien levyiltä.

Harmaatukkainen saksofonisti, laulaja, bändinjohtaja ja laulunkirjoittaja ei ole menettänyt hillitöntä innostustaan ja nuoruuttaan. Hanck tunnetaan Ilmiömäisenä, rokkaavana saksofonistina ja väkevänä, kaikkensa antavana laulajana. Hän osaa ottaa yleisönsä luontevasti haltuun niin klubeilla kuin festivaalilavoillakin.

Chicagolaislähtöinen, sittemmin Kaliforniassa vaikuttanut ja nyttemmin Floridaan asettunut Terry Hanck aloitti saksofoninsoiton 21-vuotiaana. Tie vei berkeleyläisen Grayson Street Houserockers bändin kautta kymmenen vuoden kiinnitykseen kitaristi Elvin Bishopin yhtyeeseen. Sitten oli aika soolouralle. Hanck on johtanut omaa yhtyettään yli 28 vuotta, on luonut erinomaisia kappaleita, jotka suorastaan särkevät sielua kaipuullaan tai räjäyttävät ilollaan. Hänen tavaramerkkinä on monipuolinen, tyylitajuinen sekoitus West Coast jumppia, Chicago-bluesia ja New Orleans gumboa soulahtavia balladeja unohtamatta. Miehen musiikissa on siis kuultavissa vaikutteita kaikilta bluesin keskeisiltä alueilta, ja hänen paljon vahvaa originaalimateriaalia, klassikkoja ja tuoreempia lainoja sisältävä keikkaohjelmistonsa on aina erinomaisesti rakennettu.

Terry Hanck esiintyy Suomibluesin huipun, The Frostbitesin säestyksellä. Odotettavissa on huima matka niihin aikoihin, jolloin saksofoni hallitsi. Miehen saksofonisoundi on viriili ja varsin hyökkäävä. Toisin kuin monet R&B-tuuttaajat, hän pystyy tavoittamaan paljon korkeammat nuotit kuin soittimen normaali rekisteri antaa myöten. Aivan kuten hänen, suuri esikuvansa, Motownille pitkään levyttänyt Junior Walker.

Hanck on erinomaisen svengaava saksofonisti ja väkivahva vokalisti Pertti Avola, Helsingin Sanomat 30.10.2014.

Tiedotteen teksti: Markku Pyykkönen (Lahden Blues Mafia)

Flat foot Sam https://www.youtube.com/watch?vTt51H8qUgIw
Whatcha gonna do https://www.youtube.com/watch?vLuHHWi-uSo0
You could let me go https://www.youtube.com/watch?vOXeNx7DNObA
My girl Josephine https://www.youtube.com/watch?vG1sUkF4v2J4
Facebook https://www.facebook.com/The-Terry-Hanck-Band-190514927134/?frefts
Homepage https://www.terryhanck.net/

Terry Hanck - laulu, saksofoni
Jonne Kulluvaara kitara
Jaska Prepula basso
Mikko Peltola - rummut

Down Home Kivi - Best Blues Club in town!
Be there or be square!

TERVETULOA!

LIPUT 20/17 € (BL-JÄSENET)

Showtime alkaa välittömästi seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen n. klo 21.30. Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Voit varata lippuja yhdistyksen s-postin blueslovers.info@gmail.com kautta. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään klo 20:30 mennessä Kiven lipunmyynnistä.

Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien. Jäseneksi voit liittyä myös osoitteessa http://www.blueslovers.org/liity.html. Sivulta löydät liittymislomakkeen ja -ohjeet sekä tietoa jäseneduista.

Tapahtuma-ajat: 

  • to 12.9. klo 20–23.45

Tapahtumapaikka: 

Tampereen Teatteri, Kulttuuriravintola Kivi

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Keskustori 2

Postinumero: 

33100

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: