Stars on Stage by Ralph Larmann -valokuvanäyttely

Tampere | Tampere-talo, Sorsapuistosali

Supertähtien ja bändien virallisena kiertuevalokuvaajana tunnetuksi tulleen valokuvaaja Ralph Larmannin myyntinäyttely sukeltaa niin Ed Sheeranin, Queenin, Metallican, U2:n kuin Cheekin näyttävien konserttien lumoavaan maailmaan. Myyntinäyttely kattaa yli 60 erikokoista näyttävää taidevalokuvaa. Duetto 1 ja 2 -saleissa Larmannin tallentamat Stars on Stage -hetket hehkuvat tarkkoina ja kirkkaina: kuvissa ollaan niin lähellä suurtapahtuman tunnelmaa kuin se on mahdollista ilman ääntä.

Vuonna 1962 syntynyt Ralph Larmann kutsuu itseään esityskuvaajaksi. Hänen uransa käynnistyi 1980-luvun lopulla. Sen jälkeen hän on valokuvannut edellä mainittujen lisäksi muun muassa AC/DC:tä, Justin Timberlakea, Michael Jacksonia, Pinkiä, Robert Plantia, Princeä sekä Sunrise Avenueta.

Larmann on julkaissut omat kuvakirjat Stage Design ja Stage Design Emotions. Lisäksi hänellä on tärkeä rooli yli 20 kuvateoksessa. Niistä tärkeimmät ovat AC/DC:n Rock Or Bust sekä U2:n U2 360° – From the Ground Up. Ralph Larmann kuvaa yhä aktiivisesti isoja bändejä ja merkittäviä tapahtumia: myös Suomessa hänen kykynsä maailmanluokan tapahtumien ikuistajana on huomattu useita kertoja.

Näyttelyn aukioloajat ja lipunmyynnin aloitus: 30.6.-18.8., liput myynnissä nyt Näyttelyn aukioloajat: tiistaista sunnuntaihin klo 10-17 Avoimet liput myynnissä Lippupisteessä.

Tuotanto Tampere-talo

Tapahtuma-ajat: 

Ajalla 30.6.–18.8.

  • ti klo 10–17
  • ke klo 10–17
  • to klo 10–17
  • pe klo 10–17
  • la klo 10–17
  • su klo 10–17

Tapahtumapaikka: 

Tampere-talo, Sorsapuistosali

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Yliopistonkatu 55

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

Liput 12 e / Eläkeläiset, opiskelijat ja lapset 10 e / Museokortilla 9 e / Perhelippu 40 e (2 aik. + max. 4 lasta) / Yhteislippu Stars on Stage & Muumimuseo 20 e

Lipunmyyjät: 

Lippupiste

Puhelinnumero: 

0600 900 900

Osoite: 

Tampere-talo

Puhelinnumero: 

lipputoimisto@tampere-talo.fi

Osoite: 

Järjestäjä: