Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Amalgam

Tampere | Tampereen Ylioppilasteatteri

Amalgam on teos jongleerauksen ja tanssin yhteentörmäyksestä. Teos tutkii taiteenlajien rajapinnalta löytyviä mahdollisuuksia ja mahdottomuuksia. Amalgam vie katsojan matkalle jossa keho, liike ja objektit kulkevat toisiinsa kietoutuneina kohti jotain osiaan suurempaa.

Jonglööri Onni Toivonen ja tanssija Wilma Seppälä ovat työskennelleet yhdessä keväästä 2018 lähtien. Toivonen on esiintynyt soolo- ja ryhmäteoksilla yli 15 maassa ja hänet on palkittu kansainvälisillä sirkusfestivaaleilla. Hänet tunnetaan liikkeellisestä ja uniikista jongleeraustyylistään. Seppälä opiskelee Tukholman taideyliopiston Dance Performance -linjalla. Hän on monipuolinen esiintyjä, jota kiinnostaa liikkeellinen keveys, kontrastit ja komiikka sekä monitaiteiset produktiot.

Esityksen äänimaailman luo äänisuunnittelija-muusikko Konsta Leinonen ja apulaisohjauksesta vastaa sirkustaiteilija Olli Vuorinen.

Lippuvaraukset: amalgamesitys@gmail.com

Liput 10 / 6 €. Maksu paikan päällä käteisellä.

Esityksen kesto n. 1h.

Esitystä ovat tukeneet Taike Pirkanmaa, Jenny ja Antti Wihurin rahasto, Samuel Huberin taidesäätiö, Sirkus Faktori, Hiljaisuus-residenssi sekä Circus Ruska Festival.

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 9.8. klo 19
  • la 10.8. klo 15
  • la 10.8. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Tampereen Ylioppilasteatteri

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Itsenäisyydenkatu 12-14

Postitoimipaikka: 

Tampere

Sähköposti: 

teatterisihteeri@tampereenylioppilasteatteri.net

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: