Gender blender - virtuaalinen ulostulo

Tampere | Liikelaituri

Prosessissa työryhmä tutkii sukupuolen erilaisia määreitä ja määritelmiä. Pyrkimyksenä on kehollistaa näitä määreitä performatiivisin teoin. Liikumme feminiinisyyden ja maskuliinisuuden välissä, akselilla, seassa ja ympärillä. Ja muualla ja ei siellä päinkään. Liittyykö kohteen katsomiseen aina määrittely? Voimmeko antaa katsoessamme tilaa epämääräisyydelle? Voidaanko olla hetki hämärässä?

Tuija Touhunen on Liikelaiturin kevään 2020 House-taiteilija. Hän on kutsunut työparikseen tanssitaiteilija Hanna Kahrolan. Taiteilijoiden yhteistyö aiheen parissa on alkanut fema-työryhmän puitteissa jo vuonna 2018. Tämä projekti on itsenäisenä kokonaisuutenaan osa laajempaa fema-työryhmän taiteellista tutkimusprosessia ihmisyyden, hierarkioiden, sukupuolen ja vallan parissa.

Järjestämme virtuaalisen ulostulon pe 29.5. Linkki esitykseen tulee Facebook-tapahtumaan, löydät tapahtuman täältä: https://www.facebook.com/events/178681883120719/. (Esitys kuvataan Liikelaiturilta, mutta esitys on katsottavissa vain etänä sähköisesti.)

Toteutus:
Konsepti ja esitys: Tuija Touhunen ja Hanna Kahrola
Valo- ja äänitekniikka: Tito Kärnä
Kuvaus ja editointi: Mia Tiihonen
Visuaalisuus: työryhmä; haarniskan toteutus: Inka Hahto / Osk Työhuone Hengari
Mentorointi: Noora Nenonen

Työskentelyn on mahdollistanut:
Pirkanmaan Tanssin Keskus
Jenny ja Antti Wihurin rahasto

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 29.5. klo 18–21

Tapahtumapaikka: 

Liikelaituri

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Yliopistonkatu 58 D

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: