Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kesytön - 5Rytmin tanssityöpaja

Tampere | GL Salonki

Janoamme vapautta, mutta hyppy tuntemattomaan on pelottavaa. Olemme jumissa ja haluaisimme hellittää, mutta irti päästäminen on todella vaikeaa. Kaipaamme jotain uutta, mutta helpointa on jäädä omalle mukavuusalueelle. Etsimme luovuutta ja samaan aikaan pidämme totutuista rutiineista kiinni. Kuulostaako tutulta?

"Kesytön"-työpajassa on mahdollisuus murtaa omat sisäiset padot, jotta voi päästä luovaan mahdollisuuksien tilaan. Tämä on katalyyttinen tanssi, jossa viikonlopun mittaan luovumme siitä, mitä emme enää tarvitse ja teemme tilaa uudelle. Se on siirtymätila, jossa opimme tanssimaan epävarmuuden ja tuntemattoman kanssa: miten rentoudun siihen, etten tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu?

Irti päästäminen on helpommin sanottu kuin tehty, eikä sitä voi pakottaa. Tanssi tuo meidät antautumisen porteille. Antautuminen on fyysinen, kehollinen kokemus rentoutumisesta tähän hetkeen juuri sellaisena kuin se on: lakkaamme vastustamasta tätä hetkeä ja taistelemasta sitä vastaan. Tuemme toisiamme uskaltautumaan omalle reunalle ja sen yli; ja ratsastamaan aallon harjalla, kunnes antautuminen saapuu ja ottaa syliinsä. Tule ja ota hyppy kohti kesytöntä villeyttäsi!

5Rytmiä on luovan tanssin harjoitus, joka sopii kaikille kehotyypistä, sukupuolesta, liikunnallisesta taustasta tai fyysisistä rajoitteista riippumatta. Unohda askelkuviot ja suorituspaineet: täällä tanssi on juuri sinun näköisesi! Lue lisää siitä, mitä 5Rytmiä on täällä.

Ohjaajana Karoliina Valontaival. Hän on tanssinut 5Rytmiä 12 vuotta ja on Suomen ensimmäinen sertifioitu 5Rytmin opettaja. Hän luo turvallisen, juurevan, helposti lähestyttävän ja hyväksyvän tilan, johon saa saapua sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen seikkailun ja läsnäolon löytämisen. Tanssi on mullistanut hänen suhteensa omaan kehoon ja tuonut elämään valtavasti iloa ja oivallusta.

Koko viikonloppu 175€ / 155€*
Vain pe-ilta 35€ / 30€*
*Ennakkohinta (1.11. asti)

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 22.11. klo 18.30–21
  • la 23.11. klo 11–18
  • su 24.11. klo 11–18

Tapahtumapaikka: 

GL Salonki

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Satakunnankatu 28B

Postitoimipaikka: 

Tampere

Puhelinnumero: 

050-5709669

Sähköposti: 

gospelliikunta@tnnky.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: