Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Lovekicks-esitykset

Tampere | Liikelaituri

Lovekicks on Kantola & Seppänen Companyn uusin nykytanssiduetto. Teoksen koreografi on Anniina Kumpuniemi ja äänisuunnittelija Teemu Kiiskilä. Teoksessa tanssivat Katriina Kantola ja Antti Seppänen.

Lovekicks-teoksen teemana on "yhteinen rakkaustarina". Teoksessa tanssitaan yleismaailmallista rakkaustarinaa etsien ja pohtien, millaisia tuntemuksia, kokemuksia ja liikahduksia rakkaus ja rakastuminen herättävät kehossa. Miten se näyttäytyy eri kehoissa ja mitä rakkaus on eri yksilöille. Millaisia sanoja, äänteitä ja äänenpainoja rakastumiseen liittyy. Millaista on rakkaus sellaisena kuin me sen koemme tai muistamme.

Lovekicks-teoksessa koko työryhmä hengittää yhdessä – tanssijoiden liikkeet ja heidän tuottamat äänet muodostavat saumattoman kokonaisuuden Kiiskilän luomien äänien kanssa. Jokaisessa esityksessä Kiiskilä ajaa äänet sen hetkisen tunnelman mukaan, aistien koko ajan Kantolan ja Seppäsen liikkeet ja hengityksen. Näin ollen jokainen esitys on ainutkertainen kohtaaminen liikkeen, tilan, äänen sekä katsojien kanssa.

Lovekicks-työryhmä
Tanssijat: Kantola - Seppänen Companyn tanssijat Katriina Kantola ja Antti Seppänen
Koreografi: Anniina Kumpuniemi
Äänisuunnittelija: Teemu Kiiskilä

Liput
Liput 10euroa / 8 euroa (ovelta 30min ennen esityksen alkua käteismaksulla).
Lippuvaraukset: kantolaseppanencompany@gmail.com

Kantola & Seppänen Company
Vuonna 2015 ammattitanssijoiden Katriina Kantolan (tanssitaiteen maisteri) ja Antti Seppäsen (tanssitaiteen kandidaatti) perustama ryhmä, joka suuntautuu nykytanssiin ja fyysiseen teatteriin. Tähän mennessä ryhmän teoksissa on ollut merkittävässä roolissa äänenkäyttö sen eri muodoissa. Suomessa toiminta on tähän mennessä kohdistunut erityisesti Pirkanmaan alueelle. Kantola & Seppänen Company on kiinnostunut esiintymään ja luomaan kontakteja myös ulkomaille, tähän mennessä ulkomaan vierailut ovat suuntautuneet Saksaan. Kantola & Seppänen Company:lla on valmisteilla myös Pitkät Jäähyväiset -teos, koreografina Ari Numminen.

Tapahtuma-ajat: 

  • to 29.8. klo 19–20
  • la 31.8. klo 14–15
  • la 31.8. klo 19–20

Tapahtumapaikka: 

Liikelaituri

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Yliopistonkatu 58 D

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: