Tapahtuma ei ole enää voimassa.

BBQ Battle Finland 2019

Tampere | Ratinanniemi

BBQ Battle Finland on Suomen ensimmäinen Kansas City Barbeque Societyn virallinen Master Series osakilpailu, jonka voittaja lähtee kisaamaan BBQ:n MM-kisoihin Amerikkaan. Samalla kilpailussa ratkeaa myös Suomen virallinen BBQ-mestari.

Barbeque on perinteinen amerikkalainen kypsennystapa, jossa ruokaa kypsennetään pitkään tulen avulla ja savu maustaa ruoan mausteiden lisäksi. BBQ Battlessa joukkueet kilpailevat parhaan barbeque-lihan valmistuksesta, jonka jokainen joukkue kypsentää paikan päällä näyttävillä savustimillaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Voittajan päättää koulutettu ja virallinen tuomariraati, joka ei tiedä, kenen annoksia maistelee.

Kaksipäiväinen tapahtuma on yleisölle ilmainen ja BBQ-kilpailun lisäksi paikalla on myös grillaus- ja barbeque-tuotteita esitteleviä näytteilleasettajia. Mukana tapahtumassa on mm. Poppamies, Big Green Egg, Taloon.com –grillimyymälä ja Cambro.

Sunnuntaina yleisön nopeimmat pääsevät myös maistelemaan BBQ-kilpailun lihoja, joten tapahtumassa on mahdollisuus päästä testaamaan mestaruustason herkkuja. Ratinanniemeen voi saapua vaikka piknikille ja ruokaa ja juomaa saa myös Pyynikin maistelulaivalta ja Ratinan ravintoloista.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 15.6. klo 13–19
  • su 16.6. klo 10–18

Tapahtumapaikka: 

Ratinanniemi

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Ratinan rantatie

Postinumero: 

33100

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: