Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Café Scientifique – tiedekahvila: Tampereen yliopiston rehtori Mari Walls

Tampere | Pääkirjasto Metso, Lehmus sali

Ti 12.11.2019 klo 18:00
Lehmus-sali, Pääkirjasto Metso
Pirkankatu 2, 33101 Tampere

Tampereen yliopiston rehtori Mari Walls jatkaa syksyn aikana käynnissä ollutta Nuoret ja koulutus-luentosarjaa. Tähän mennessä olemme perehtyneet muun muassa lukiouudistukseen 2021 Tampereella sekä nuoriin kohdistuviin odotuksiin ja haasteisiin kehityspsykologisesta näkökulmasta. Tulevana tiistaina vieraaksemme saapuu yliopiston rehtori Mari Walls, joka jatkaa teemaa korkeakoulun näkökulmasta tuoden mukaan myös uratarinaansa.

Filosofian tohtori Mari Walls on väitellyt Turun yliopistosta aiheenaan ekologiset vuorovaikutussuhteet. Ennen siirtymistään Tampereen yliopiston rehtoriksi hän on työskennellyt muun muassa Luonnonvarakeskus (Luke) pääjohtajana. Lisäksi hän on vaikuttanut Suomen ympäristökeskuksen Merikeskuksen johtajana, Turun yliopiston biodiversiteettitutkimuksen ja ympäristötieteen professorina sekä Suomen Akatemian tutkimusohjelmajohtajana.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Tilaisuuden järjestää Tampereen yliopiston Juniversity. Tilaisuus sopii hyvin myös oppilasryhmille.

Tervetuloa!

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 12.11. klo 18–19

Tapahtumapaikka: 

Pääkirjasto Metso, Lehmus sali

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Pirkankatu 2

Postinumero: 

33210

Postitoimipaikka: 

Tampere

Puhelinnumero: 

03565611

Tapahtuman lisätiedot: