Tapahtuma ei ole enää voimassa.

EkoLive - Tähteetöntä tulevaisuutta

Tampere | G Livelab Tampere

Tiesitkö, että suomalaisissa kotitalouksissa heitetään ruokaa hukkaan peräti 120–160 miljoonaa kiloa vuodessa? Entä mikä merkitys on sillä, lajitteleeko biojätteensä erikseen vai muiden roskien seassa?

Huhtikuun EkoLivessä keskustellaan hävikin vähentämisestä ja biolajittelun merkityksestä. Tällä kertaa luvassa on ennennäkemätöntä menoa ja meininkiä: illan aloittaa Hävikkikokkikisa, jonka jälkeen siirrytään keskusteluosuuden pariin. Yleisö pääsee mukaan keskusteluun tuttuun tapaan.

Hävikkikokkikisa on leikkimielinen teatteritalojen taisto, jossa Tampereen teatterin johtaja Mikko Kanninen ja Tampereen Työväen Teatterin johtaja Otso Kautto loihtivat huippukokki Arto Rastaan kokoamista hävikkielintarvikkeista raikkaita, maukkaita ja silmää hiveleviä herkkuja. Kokkaajat saavat tiedon kokattavista herkuista vasta paikan päällä.

Paneelikeskustelussa pureudutaan ympäristön etuun hävikkiruoan ja biolajittelun näkökulmista. Keskustelemassa ovat huippukokki ja ravintoloitsija Arto Rastas sekä Pirkanmaan Jätehuollon biokampanjan tuottaja Jenni Ruotsalo. EkoLive-illan juontaa Salla Kettula.

Tilaisuus striimataan suorana lähetyksenä Tampereen G Livelabista. Tämän hetkisten koronarajoitteiden vuoksi emme ota yleisöä paikan päälle.

Seuraa EkoLiveä Instagramissa: @ekolive_official

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/267622474850616

www.ekolive.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 13.4. klo 18–19.30

Tapahtumapaikka: 

G Livelab Tampere

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Puutarhakatu 1

Postinumero: 

33100

Postitoimipaikka: 

Tampere

Sähköposti: 

tampere@livelaboratorio.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: