Tapahtuma ei ole enää voimassa.

HERRA FLÄPPI/ ARTON JA MIRKUN PARISUHDELEIKIT

Tampere | Viikinsaaren kesäteatteri

Nyt on tarjolla erinomainen mahdollisuus tulla seuraamaan tämän maailmallakin kysytyn luennoitsijan upeata show’ta, joka ei jätä ketään kylmäksi! Ympäri Suomea hauskuuttanut Herra Fläppi alias Tom Lindholm esittelee fläppitaululta kaikkien alojen asiantuntijana mitä tahansa aihetta.
Suuri yleisö tuntee Tom Lindholmin erityisesti useista tv-rooleistaan. Parhaiten hänet tunnetaan TV2:n sarjoista Kyllä isä osaa, Isänä sekä vuosien huippusuosituista Maalaiskomedioista kanttori Ilmari Piiparisena.

Miia Nuutila ja Seppo Halttunen hyppäävät Mirkun ja Arton rooleihin ja yrittävät selvittää voivatko mies ja nainen koskaan ymmärtää toisiaan. Esityksessä leikitään todella parisuhdeleikkejä ja katsotaan mitä tapahtuu, kun mies ja nainen ottavat erilaisia lähestymistapoja toisiinsa. Kun naisen ja miehen logiikat etsivät toisiaan parisuhteen labyrintissä, siinä on monta mutkaa ennenkuin päästään perille. Ainakin se on varmaa, että tarvitaan mies ja tarvitaan nainen, sillä mitäs hauskaa elämässä muuten olisi? Ei niin mitään!
Miia Nuutila tunnetaan mm. tv-sarjoista Maalaiskomedia ja Ex-onnelliset. Seppo Halttunen on myös TV:stä tuttu mm. Roba, Me stallarit ja Sorjonen.

Esityksen kesto 2,5 h väliaikoineen

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 14.8. klo 18.30

Tapahtumapaikka: 

Viikinsaaren kesäteatteri

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Viikinsaari

Postinumero: 

33950

Postitoimipaikka: 

Tampere

Puhelinnumero: 

041 477 2949

Sähköposti: 

myynti@viikinsaarenkesateatteri.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Viikinsaaren kesäteatteri/ puh 0414772949/myynti@viikinsaare

Lippujen hinnat: 

Peruslippu 35€ sis.laivamatkat Alennuslippu (eläkeläiset, työttömät, opiskelijat) 32€ sis.laivamatkat

Lipunmyyjät: 

Viikinsaaren kesäteatteri

Puhelinnumero: 

041 4772949

Osoite: