Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Jagaspace Gong SPA äänikylpy ja gongirentoutus

Tampere | Jooga- ja pilatesstudio Om Yoga -koulu

Jagaspace Gong SPA Om Yoga -koululla marraskuussa! Gong SPA -äänikylpy on ainutlaatuinen, parantava, rentouttava ja uutta energiaa tuova kokemus! Äänihoitoja ja orgaanista musiikkia tarjoava taianomainen Jagaspace johdattaa sinut 1,5 tunnin äänimatkalle gongin, äänimaljojen ja akustisten soittimien säestyksellä. Ihanan puhdistavassa ja elvyttävässä äänikylvyssä voit rauhoittua ja päästää arjen pyörteistä irti. Äänirentoutus sopii kaikille paitsi raskauden aikana eikä alle 10-vuotiaille lapsille.

Gong SPA -kylvyssä rentoudut mukavasti selinmakuulla samalla, kun gongit, muut akustiset instrumentit ja kuulaanherkkä laulu hoitavat ja puhdistavat mieltäsi ja kehoasi. Jagaspacen soittamat äänet luovat ympärillesi turvallisen maailman, jossa on helppo päästää irti kehon ja mielen jännitystiloista. Soittimien äänivärähtely hellii ja hoitaa kehoasi aina solutasolle asti.

Äänikylyvyn hinta on 30 euroa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan:https://omyoga.fi/tuote/jagaspace-aanikylpy-ja-gongirentoutus-la-9-11/

Saavuthan paikalle ajoissa, jotta kaikki pääsevät rauhoittumaan saliin ennen äänirentouksen alkua.

Tule ja koe – tätä elämystä suosittelemme lämpimästi!

Tapahtuma-ajat: 

  • la 9.11. klo 16.45–18.15

Tapahtumapaikka: 

Jooga- ja pilatesstudio Om Yoga -koulu

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Varastokatu 3 B

Postinumero: 

33100

Postitoimipaikka: 

Tampere

Puhelinnumero: 

+358505484923

Sähköposti: 

tapahtumat@omyoga.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: