Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kaukajärven Talvipäivä

Tampere | Haiharan taidekeskus

Perinteinen hauska talvitapahtuma Haiharan kartanon alueella, ohjelmaa on sekä sisätiloissa että piha-alueella. Tilaisuuden alussa klo 11-11:30 on Messukylän seurakunnan järjestämä liikkuva hartaus. Taikuri Marko esiintyy päärakennuksen salissa klo 12. Nukketeatteri NiruNarun kaikenikäisille sopiva esitys -Nirunaru kengät- on tallirakennuksessa klo 13. Poni-ratsastusta on tallin lähellä klo 11:30 -13. Moottorikelkka-ajelua on päärakennuksen takana jos lumi- ja säätilanne sallii. Sisällä päärakennuksessa on askartelua, vinkkikalojen ongintaa ja kasvomaalausta sekä Marttojen kahvibuffetti. Ulkona on myynnissä hernekeittoa, grillimakkaraa ja nuotiolättyjä (myynti käteisellä).
Vapaa pääsy alueelle ja esiintyjiä seuraamaan, kuten myös askartelu- ja puuhapisteille. Ratsastus ja moottorikelkka-ajelu pienellä maksulla. Tervetuloa! Tapahtuma-alue on bussi 10 päätepysäkin vieressä.

Talvipäivän järjestää: Tampereen kaupungin kulttuuri- ja nuorisopalvelut, Kaukajärviseura, Kaukajärven Martat, Lions Club Tampere Kaukajärvi, Kaukapartio, Tampereen Ensi- ja Turvakoti ry/ Annantupa, Messukylän seurakunta ja Annalan nuorisokeskus.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 15.2. klo 11–14

Tapahtumapaikka: 

Haiharan taidekeskus

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Haiharankatu 30

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: