Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kirjanjulkkarit: Katariina Leinon Noitasiskot

Tampere | Yo-talo

Katariina Leinon romaanin Noitasiskot julkistamista juhlitaan iloisissa merkeissä lauantaina 21.9. klo 16.30–18.00. Tampereen Yo-talolla. Sisäänpääsy ilmainen.

Tilaisuudessa Katariina Leinoa haastattelee uudesta kirjastaan kustantaja Vesa Tompuri. Ohjelmassa on myös vapaata keskustelua ja teeman mukaisia lauluesityksiä. Katariina on tavattavissa haastattelun jälkeen ja kirjaa voi ostaa omistuskirjoituksella varustettuna. Julkkareihin on vapaa pääsy. Yo-talon ravintola on auki koko tilaisuuden ajan.

Tilaisuuden jälkeen klo 18.00. alkaa Katariina Leinon käsikirjoittaman Vasara ja Nauloja - musikaalin esitys. Pienoismusikaali kertoo Gösta Sundqvistista ja Leevi and the Leavingsista. Kirjanjulkkareihin osallistuville on mahdollisuus tilata esitykseen liput puoleen hintaan (21,50 €) koodilla NOITASISKOT osoitteesta myynti@musiikkiteatteri.fi

NOITASISKOT

Teatterimaailmaan sijoittuva nuortenromaani Noitasiskot kertoo kahden nuoren naisen ystävyydestä menestymispaineiden ja niiden synnyttämän epävarmuuden keskellä. Ystävykset Janica ja Milja pyrkivät noudattamaan kutsumustaan huolimatta monista murheista omassa lähipiirissään. Ystävyys on koetuksella, kun molemmat kilpailevat teatterikoulun lukuvuoden huipentavan Macbeth-näytelmän pääroolista; lisäksi molemmat ovat kiinnostuneita samasta pojasta. Romaani kertoo katkeransuloisesti siitä, miten pienestä unelman saavuttaminen tai kadottaminen voivat olla kiinni.

Katariina Leino on tamperelainen kirjailija, näytelmäkirjailija ja dramaturgi. Hän on julkaissut jo 1990-luvulta lähtien romaaneja nuorille ja nuorille aikuisille. Noitasiskot on hänen viides romaaninsa. Lisäksi hän on kirjoittanut yhteensä yli 30 näytelmää, musikaalia ja dramatisointia.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 21.9. klo 16.30–18

Tapahtumapaikka: 

Yo-talo

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Kauppakatu 10

Postitoimipaikka: 

Tampere

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: