Kundaliinijoogaa & Äänimaljahoito

Tampere | Jooga- ja hyvinvointila Kehräämö

Marras- ja joulukuun perjantai-illoissa tehdään rentouttavia kundaliinijoogaharjoituksia, harjoitellaan erilaisia pranayama, eli hengitystekniikkaharjoituksia sekä nautitaan 30 min mittaisesta kehoa ja mieltä tasapainottavasta äänimaljahoidosta. Tunti ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta.

Kundaliinijooga on monipuolinen joogamuoto, joka auttaa meitä tulemaan paremmin läsnäoleviksi elämässämme. Kundaliinijooga vaikuttaa mm. hermoston kautta monitahoisesti mieleemme sekä hengityksen rytmiin. Hengittämällä tasapainoisesti voimme tasapainottaa mielialojamme ja vapauttaa jännityksiä kehosta. Hengityksen rauhoittamista ja hallintaa harjoitellaan erilaisten pranayama tekniikoiden avulla.

Äänivärähtely auttaa mielen palautumisessa tasapainotilaan tuoden sen hyvinvoinnin taajuudelle. Harmooniset äänet auttavat uppoutumaan syvärentoutmisentilaan samalla tasapainottaen kokonaisvaltaisesti kehoa. Kulhojen äänivärähtely synkronoi aivojen äänivärähtelyä ja saa ne muuntumaan thetataajuksille, joissa nämä aivoaallot sallivat meidän rentoutua. Thetatila on meditatiivinen ja rauhallinen tila, joka myös tukee intuitiotamme, selkeyttää mieltä sekä auttaa kuulemaan sisäistä viisauttamme. Äänivärähtely vaikuttaa hermostoon, ja sitä kautta helpottaa stressiä ja kipua.

Opettajana Sanja Romppainen (Shant Ajeet Kaur) (KRI sertifioitu kundaliinijoogaopettaja)

Hinta 20€/kerta. Kurssimaksuiksi käy kaikki maksutavat sekä kehräämön kortit, lukuunottamatta Kehräämön 2 vko:n tutustumiskorttia. Kehräämön sarjakortteista veloitetaan 1,5 ruutua/ kerta.

Ilmoittadu mukaan ajanvarausjärjestelmässämme:
https://www.varaaheti.fi/hyvinvointilakehraamo/fi

Tai ilmoittautumalla sähköpostiin: sanja.romppainen@kehraamo.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 22.11. klo 18–20
  • pe 29.11. klo 18–20
  • pe 13.12. klo 18–20
  • pe 20.12. klo 18–20

Tapahtumapaikka: 

Jooga- ja hyvinvointila Kehräämö

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Finlaysoninkuja 9

Postinumero: 

33210

Postitoimipaikka: 

Tampere

Sähköposti: 

info@kehraamo.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: