Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Läntisen keskustan yhteissuunnittelupäivät

Tampere | Suomalainen Klubi

Tervetuloa Tampereen läntisen keskustan suunnitteluun! Mitä Tampereen läntinen keskusta tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa? Tätä selvitetään käynnissä olevassa visiotyössä ja kaikille avoimissa yhteissuunnittelupäivissä. Tule mukaan jakamaan omaa paikallistuntemustasi ja kertomaan oma näkemyksesi läntisen keskustan kehittämiseksi. Mikä on läntisessä ydinkeskustassa erinomaista, mitä voitaisiin vielä parantaa ja millä tavalla. Yhteissuunnittelupäivissä keskustellaan muun muassa teemoista: kävelyn ja pyöräilyn reitit, viheralueet, puistot ja ranta-alueet, kulttuurikohteet ja historia, Keskustori ja kaupallinen keskusta, Hämeenpuisto, lasten ja nuorten Tampere, liikenne, Särkänniemen ja Finlaysonin sekä Amurin ja Pyynikintorin alueet. Yhteissuunnitteluun voi osallistua joko koko tapahtuman ajalle tai poikkeamalla hetkeksi.

Tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua myös alustaviin visiotyön tavoitteisiin ja näyttelyyn, joka esittelee läntisen keskustan alueen taustoja.

Johtuen koronavirustilanteesta ja valtakunnallisista ohjeista, saliin voidaan ottaa samanaikaisesti vain 50 henkilöä. Ethän osallistu työpajaan, jos sinulla on kuumetta, yskää tai muita koronaan viittavia oireita.

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 25.9. klo 11.30–15
  • la 26.9. klo 11–13

Tapahtumapaikka: 

Suomalainen Klubi

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Puutarhakatu 13

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: