Lasten kesäiset taidepajat Haiharan taidekeskuksessa

Tampere | Haiharan taidekeskus

Haiharan taidekeskuksen perinteisissä heinäkuun lasten taidetyöpajoissa kokeillaan erilaisia kuvan tekemisen tekniikoita torstaisin 2.7.–30.7. klo 12–14. Tiedossa on mukavaa ja leikkisää taiteen tekemistä!

Haiharan taidekeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, noin 8 km:n päässä Tampereen keskustasta. Linja-auto numero 10 menee suoraan Keskustorilta noin 20 minuutissa Haiharan taidekeskukselle.

Ohjaajana taidepajoissa toimii kuvataiteilija Rauha Aaltonen.
Taidepajoihin otetaan kerralla enintään viisitoista osallistujaa. Suositusikäraja osallistujilla on yli viisi vuotta. Osallistumismaksu 3€ pyydetään maksamaan käteisellä. Sateen sattuessa taidepaja pidetään Valjasvajassa.

Haiharassa huolehditaan tehostetusti siivouksesta sekä kiinnitetään erityistä huomiota yleiseen hygieniaan sekä turvaväleihin. Aikuisen tai lapsen ei pidä tulla Haiharan taidekeskukseen, jos hänellä on sairastumiseen viittaavia oireita: yskää, kurkkukipua, kuumetta, hengenahdistusta, lihaskipuja, vatsaoireita, päänsärkyä. Lisäksi, Haiharaan ei pidä tulla, jos tietää altistuneensa koronavirukse

Tapahtuma-ajat: 

Ajalla 2.7.–30.7.

  • to klo 12–14

Tapahtumapaikka: 

Haiharan taidekeskus

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Haiharankatu 30

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot:

Järjestäjä: