Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Luento: Arktinen ilta-Elämäni jääkarhujen mailla

Tampere | Tahmelan Huvila

Tahmelan huvila kohtaa arktisia tuulia 16.10.2019 klo 18:00 kun arktisretkeilijä, valmentaja ja luennoitsija Raine Kallio saapuu kertomaan elämästään maailman pohjoisimmilla reunoilla ja napa-alueella. Kallio työskentelee kuvaajien, tutkijoiden ja turistien oppaana Huippuvuorilla vuosittain useita kuukausia. Elämä keskellä luontoa ja kuukaudet teltassa asuen ovat vaikuttaneet Kallion maailmankatsomukseen ja tarjonneet ainutlaatuisen ikkunan maailmaan ilmastonlämpenemisen myllerryksessä. Kallio on tunnettu taipumuksestaan nostaa luonto ihmiskunnan edelle, tämä on herättänyt voimakkaitakin tuntemuksia luennoitsijastamme ihmisten mieliin. Kallion pehmeä, elämää nostava puoli on jäänyt pienemmälle huomiolle. Illassa Kallio avaa luontoon painottuvan elämänkatsomuksensa haasteita ja maailman tilan heijastumista omaan hyvinvointiinsa, ihmissuhteisiinsa kuin henkiseen kasvuunsakkin. "Miltä tämä kaikki tuntuu minusta?" on kysymyksenä illan keskeinen määrittäjä, seikkailun tuntua unohtamatta.
Kallio esittää myös kuvia ja videoitaan. Toivomme avointa keskustelua ja liittymistä ja rohkeita, haastaviakin kysymyksiä. Eläinten ystäville vielä iloisena uutisena se, että illassa tapaamme myös Kallion horjumattoman ystävän, matkakumppanin ja jääkarhuvahdin Sissi-koiran.

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Halutessaan voi jättää "ovirahan" joka menee lyhentömättömänä Sissi-koiran hyväksi.

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 16.10. klo 18–20.30

Tapahtumapaikka: 

Tahmelan Huvila

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Uramonkatu 9

Postinumero: 

33240

Postitoimipaikka: 

Tampere

Puhelinnumero: 

0505237224
0504610106

Sähköposti: 

info@piiru.fi

WWW-osoite: 

piiru.fi

Tapahtuman lisätiedot: