Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Matkalla työhön 2020

Tampere | Online, verkossa
Matkalla työhön 2020 -verkkotapahtuma
Matkalla työhön 2020 -verkkotapahtuma

Matkalla työhön esittelee sinulle Pirkanmaan työllisyyshankkeiden toimintaa, työkokeilu- ja palkkatukipaikkoja sekä valmennuspalveluita torstaina 17.9. klo 10–15 välisenä aikana toteutettavien verkkolähetysten kautta.

Hankkeet tarjoavat apua työmarkkinavalmiuksien ja ammatillisen osaamisen kehittämiseen sekä työpaikan etsimiseen avoimilta työmarkkinoilta. Verkkotapahtuman lähetyksiin osallistuvat yhdistykset ovat Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta, Sotainvalidien Veljesliiton Pirkka-Hämeen piiri, Nauha, Pirkanmaan omatoimisen työllistymisen tuki PIOTTY, SPR Punaisen Ristin Kontti, Mielen, Tampereen seudun työllistämisyhdistys Etappi ja Pirkanmaan rakennuskulttuuriyhdistys.

Tutustu tapahtumaan, sen lähetysaikatauluihin ja ilmoittaudu mukaan sinua kiinnostaviin lähetyksiin osoitteessa https://toimistot.te-palvelut.fi/pirkanmaa/matkalla-tyohon tai lähetyskohtaisesti Pirkanmaan TE-palveluiden tapahtumakalenterin kautta https://toimistot.te-palvelut.fi/pirkanmaa/tapahtumat. Verkkotapahtuman lähetyksiin voit osallistua useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua lähetyksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin.

Matkalla työhön on verkossa toteutettava työllisyystapahtuma, joka tarjoaa eri elämäntilanteissa oleville TE-palveluiden asiakkaille tilaisuuksia edistää omaa työllistymistä. Kolmessa osassa toteutettavan verkkotapahtuman lähetyksiin osallistuu syksyn 2020 aikana pirkanmaalaisia työllisyyshankkeita, työnantajia ja kouluttajia.

Tapahtuma-ajat: 

  • to 17.9. klo 10–15

Tapahtumapaikka: 

Online, verkossa

Sijaintikunta: 

Tampere

Postinumero: 

33500