Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Mieletöntä valoa vertaistuottajakoulutus nuorille aikuisille

Tampere | Tampere

Mieletöntä valoa tarjoaa opastusta, tukea, tilat ja välineet Sinä pääset tekemään. Toiminta on maksutonta.

Toiminta on tarkoitettu nuorille aikuisille (n. 18-35-vuotiaille), jotka ovat kiinnostuneet median tekemisessä, mutta joilla on syystä tai toisesta ollut haastavuutta opiskelun tai työllistymisen saralla. Mieletöntä valoa tarjoaa tilan, tarvittavan laitteiston ja ohjausta tuottaa sisältöä tähdäten oman osaamisen vahvistamiseen. Keskitymme itse toimintaan, sen vahvistamiseen ja tietenkin itse tekemiseen.

Uusille tulijoille järjestämme kolmen päivän vertaistuottaja-koulutuksen maanantaista keskiviikkoon 26.-28.10. klo 10-16 Ravintola Telakalla, Tampereella. Näiden kolmen päivän aikana kuullaan niin Mieletöntä valoa -aktiivien kuin media-alan ammattilaisenkin vinkkejä, käydään läpi alan pelisääntöjä ja tehdään käytännön harjoituksia. Päivä kestää noin kuusi tuntia ja sisältää lounaan.

Toiminnassa osallistuja valitsee tiimin (esim. lehti-, video-, radio), jotka työskentelevät kolmen kuukauden jaksoissa. Tiimeissä voi tehdä tuotantoja sekä ryhmässä että yksin, työntekijöiden tukemana.

Mieletöntä valoa on Sosped-säätiön toimintaa. Tarjoamme media-alan oppimis- ja harjoittelumahdollisuuksia nuorille aikuisille. Hanketta rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla. Osallistuminen on maksutonta ja vapaaehtoista. Ota yhteyttä, jos haluat tulla tutustumaan toimintaan!

Järjestäjä:

Tapahtuma-ajat: 

  • ma 26.10.2020 klo 10.00–ke 28.10.2020 klo 16.00

Tapahtumapaikka: 

Tampere

Sijaintikunta: 

Tampere

Postinumero: 

33240

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: