Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Modernia buddhalaisuutta: buddhalaista psykologiaa ja filosofiaa meidän aikaan

Tampere | Kulttuuritalo Laikku, luentosali

"Modernia buddhalaisuutta" luennoilla, käymme läpi esimerkiksi aiheita: mielen ymmärtäminen, buddhalainen usko, turvautuminen, karma ja puhdistuminen, todellisuuden luonne ja tantra (mielen sisäinen suoja). Sinun ei tarvitse olla buddhalainen hyötyäksesi näistä luennoista ja vahvistaaksesi sisäistä rauhaasi sekä hyviä ominaisuuksiasi. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Luennoille ilmoittaudutaan etukäteen. Voit toki tulla ovelle viime hetkellä tarkistamaan tilanteen. Ilmoittaudu vapaamuotoisella sähköpostilla osoitteeseen: info@sumatikirti.fi

Luentomaksu on 12€/10€, jonka voit maksaa tilille etukäteen tai ovella ennen luentoa. Tervetuloa mukaan!

Kelsang Lekmo on pääasiallinen meditaatio-opettaja Suomen Sumatikirti kadampabuddhalaisessa keskuksessa. Hän on Geshe Kelsang Gyatson buddhalaisnunnaksi Englannissa vuonna 2007 vihkimä suomalaisoppilas. Lekmon tyyli opettaa on lempeä ja rauhallinen. Hän tuo aina opetuksissaan esiin meissä piilevät mahdollisuudet, koska on myös itse kokenut opetusten ja meditaation tarjoaman muutosvoiman. Hän jakaa Buddhan selkeitä ja syvällisiä neuvoja, arkeen sovellettavin ja käytännöllisin esimerkein.

Tapahtuma-ajat: 

  • su 2.2. klo 15.30–17
  • la 7.3. klo 15.30–17
  • su 5.4. klo 15.30–17
  • la 2.5. klo 15.30–17

Tapahtumapaikka: 

Kulttuuritalo Laikku, luentosali

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Keskustori 4

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: