Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Opastus: Hiedanrannan teemaopastus: Nottbeckien Lielahti

Tampere | Hiedanranta, Lielahden Kartano

Tule tutustumaan Hiedanrantaan teemaopastuksella! Finlaysonin tehtaan omistajat von Nottbeckit jättivät jälkensä paitsi Tampereen historiaan myös Lielahteen, jossa heillä oli muun muassa upea kartano ja maataloustila. Millaisena Nottbeckien aika näyttäytyy Hiedanrannan alueella nykyään? Kierros alkaa Lielahden kartanolta (Tehdaskartanonkatu 38), päätös samaan paikkaan. Vapaa pääsy. Yhteistyössä Tampereen matkailuoppaat ry, Tampereen kaupunki ja Hiedanrannan Kehitys Oy.

Turvallisuusseikkojen vuoksi opastusten ryhmäkoko on rajattu 15 osallistujaan per opas eli enintään 30 osallistujaan. Kierroksillamme noudatamme 1,5–2 metrin turvaetäisyyksiä, muistutamme asiakkaitamme turvaväleistä ja käytämme tarvittaessa mikrofonia, jotta asiakkaat voivat pitää toisiinsa riittävän etäisyyden. Oppaamme tulevat paikalle vain täysin terveinä ja oireettomina. Emme jaa kierroksillamme materiaaleja, käsittele käteistä rahaa tai kättele. Kesän opastukset ovat maksuttomia.

Tulethan opastetulle kierrokselle vain täysin oireettomana. Muistathan myös noudattaa suositeltuja turvaetäisyyksiä ja viranomaisten antamia ohjeita.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 15.8. klo 14–14.30

Tapahtumapaikka: 

Hiedanranta, Lielahden Kartano

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Tehdaskartanonkatu 38

Tapahtuman lisätiedot: