Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Opastus: Hiedanranta – Tulevaisuuden kaupunginosa täynnä historiaa

Tampere | Hiedanranta, Lielahden Kartano

Tule tutustumaan Hiedanrantaan! Hiedanrannan opastuksella kuullaan alueen ja sen rakennusten – kuten näyttävän kartanon ja vanhojen tehdaskiinteistöjen – historiasta, nykyhetken tilanteesta ja tulevasta käytöstä. Kierroksella perehdytään myös tulevaan Hiedanrannan asuinalueeseen, josta on tarkoitus tulla 2050-lukuun mennessä yli 20 000 asukkaan ja 10 000 työpaikan moderni kaupunginosa, jossa kukoistavat uudet kiertotalouden ja kestävän kehityksen innovaatiot. Kierros alkaa Lielahden kartanolta (Tehdaskartanonkatu 38), päätös samaan paikkaan. Vapaa pääsy. Yhteistyössä Tampereen matkailuoppaat ry, Tampereen kaupunki ja Hiedanrannan Kehitys Oy.

Turvallisuusseikkojen vuoksi opastusten ryhmäkoko on rajattu 15 osallistujaan per opas eli enintään 30 osallistujaan. Kierroksillamme noudatamme 1,5–2 metrin turvaetäisyyksiä, muistutamme asiakkaitamme turvaväleistä ja käytämme tarvittaessa mikrofonia, jotta asiakkaat voivat pitää toisiinsa riittävän etäisyyden. Oppaamme tulevat paikalle vain täysin terveinä ja oireettomina. Emme jaa kierroksillamme materiaaleja, käsittele käteistä rahaa tai kättele. Kesän opastukset ovat maksuttomia.

Tulethan opastetulle kierrokselle vain täysin oireettomana. Muistathan myös noudattaa suositeltuja turvaetäisyyksiä ja viranomaisten antamia ohjeita.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 15.8. klo 12–13.30

Tapahtumapaikka: 

Hiedanranta, Lielahden Kartano

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Tehdaskartanonkatu 38

Tapahtuman lisätiedot: