Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Piirrä itsesi Tampereen taideratikan kyytiin!

Tampere | Tampereen rautatieasema

Piirrä itsesi Tampereen taideratikan kyytiin!

Millaisissa tunnelmissa näet itsesi vuonna 2021 Tampereen Ratikan kyydissä? Matkustatko Ratikalla kotiin tai ystäväsi kanssa shoppailemaan? Katseletko ikkunasta ulos vai seuraatko kanssamatkustajien menoa? Onko matkaseuranasi kenties musiikki tai kirja?

Tervetuloa Tampereen Ratikan väliaikaisen taiteen työpajaan päästämään sisäinen taitelijasi irti! Pääset piirtämään itsesi taitelija Pia Feinikin tulevaa Tampereen Ratikkaa kuvastavaan, 27 metriä pitkään, teokseen. Tampereen rautatieaseman edustalla järjestettävä työpaja on kaikille avoin. Taiteilija on itse paikalla ja avustaa osallistujia. Saat tarvittavat materiaalit paikan päältä. Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

*****
Taustaa:
Tampereen Ratikan liikennöinti alkaa elokuussa 2021. Tampereen Ratikalle on luotu Raitiotien taiteen yleissuunnitelma, jonka mukainen toteutustyö on käynnistynyt kesällä 2018. Taide tuodaan osaksi Tampereen Ratikkaa sekä raitiotien rakentamisen että Ratikan toiminnan aikana. Yhdestä Tampereella liikennöivästä raitiovaunusta kaavaillaan taideratikkaa.

#TampereenRatikka #Ratikantaide

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 12.6. klo 15–17

Tapahtumapaikka: 

Tampereen rautatieasema

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Rautatienkatu 25

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: