Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Rientolan Joulutori

Tampere | Rientolan setlementti ry

Rientolan Setlementti järjestää Joulutorin ensimmäistä kertaa. Tapahtumasta toivotaan perinteikästä joulutunnelman luojaa uuden Niemenrannan asuinalueelle.

Tule nauttimaan jouluisesta tunnelmasta vanhojen hirsikaunottarien suojissa! Monet ovat nähneet Pirtin ja ihastuneet, nyt on ensimmäistä kertaa myös Pytingin salin ovet avoinna yleisölle.

Myyjien pöydistä löytyy kädentaitajien tuotteita niin joulun valmisteluun kuin pukinkonttiinkin. Etsitkö pieniä muistamisia, arvokkaampia käsin valmistettuja lahjoja, joululeivonnaisia, käsitöinä valmistettuja toffeita ja suklaita, joulukoristeita tai kauniita lahjaesineitä? Etsitkö jouluksi kalaa tai kuusta? Tule hakemaan omasi!

Jouluisia musiikkiesityksiä on luvassa kun lauantaina klo 13 Harjun lapsikuoro esiintyy molemmissa rakennuksissa ja sunnuntaina liikkeellä on laulavia tonttuja.

Joulupukki on luvannut hyöriä kanssamme kuunnellen lasten toiveita ja tarinoita, sekä kertoillen aikuisille Rientolasta ja sen rakennuksista!

Lapsille on luvassa jouluista askartelua kammarin tonttujen opastuksella, joten kotiin vietäväksi saa myös jotain ihan omin pikku kätösin valmistettua.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 14.12. klo 11–17
  • su 15.12. klo 11–17

Tapahtumapaikka: 

Rientolan setlementti ry

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Federleynkatu 19

Postinumero: 

33400

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: