Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Runoklubi Särinä#01

Tampere | Ravintola Telakka

Uudelle Särinä-runoklubille leimallista on pyrkimys runon, musiikin ja äänitaiteen kohtaamiseen. Avajaisillassa ilmaisuelementit törmäilevät seuraavien esittäjien toimesta:

Tuija Välipakka
Yksi tamperelaisen kirjallisuuselämän dynamo: runoilija, romaanikirjailija, sanataideohjaaja ja kirjallisuusaktiivi. Uusin runokokoelma "One Hundred Red Things In Summer 2018" julkaistiin viime marraskuussa.

Sini Silveri & J.K.
Sini Silveri on esiintynyt teksteineen aikaisemmin yhtyeissä Internet ja Pillu1000. 2016 Zäp books julkaisi hänen runovihkonsa "Muovailen muovipussista kaunista kahvaa". J.K. tunnetaan mm. Sähkötyyny-ohjelmasta, Vuosi-kollektiivista ja Rambling boys-yhtyeestä.

NOLLASOPIMUS
Punk-yhtye, jonka ilmaisu ei mahdu genren tavanomaiseen karsinaan. Ylittää sanataiteen raja-aitaa rytinällä. Debyytti julkaistu C-kasettina joulukuussa 2018.

Tapahtuma on pääsymaksuton, illan ohjelma alkaa klo 19.00. Pääesiintyjien jälkeen lava on avoin yleisön omille esityksille open mic-hengessä. Tapahtumaa tukee Pirkanmaan Taiteen edistämiskeskus. Järjestäjät kirjoittajayhdistys Viitapiiri ja Nihil Interit Tampereen aluetoiminta.

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 12.2. klo 19–23

Tapahtumapaikka: 

Ravintola Telakka

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Tullikamarin aukio 3

Postinumero: 

33100

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: