Tapahtuma ei ole enää voimassa.

SWAP! 2019 -vaatteidenvaihtotapahtuma

Tampere | Vooninki

Ekokumppanit ja Pirkanmaan Jätehuolto toivottavat kaikki osallistumaan ennennäkemättömään vaatteidenvaihtotapahtumaan, jossa raha ei vaihda omistajaa – vain vaatteet.

Ilmainen kirppis – siis mitä?

Tarpeettomaksi jääneet vaatteet, laukut, kengät ja muut asusteet voi tuoda tapahtuman aukioloaikojen puitteissa vaatteidenvaihtopisteelle Finlaysonin alueen Vooninkiin. Ilmaisella vaatteidenvaihtoalueella tehdään "ostoksia" SWAP!-seteleillä – rahaa ei siis tarvitse varata mukaan. Yksi vaate tai asuste vastaa yhtä SWAP!-seteliä, mutta kuitenkin niin, että kerralla ei ole mahdollista saada enempää kuin 10 SWAP!-seteliä tai kerralla ei voi "ostaa" yli 10 vaatekappaletta tai asustetta.

Ilmaisella vaatteidenvaihtoalueella on mahdollisuus tehdä huikeita löytöjä, vaikka vaatteita ei olisikaan tuonut mukanaan – kaikki kävijät saavat käyttöönsä kolme SWAP!-seteliä. Tapahtumassa voi siis tehdä löytöjä, vaikka omasta vaatekaapista ei löytyisi tällä hetkellä tarpeettomia, vaihtoon meneviä vaatteita tai asusteita.

Ohjelmassa työpajoja, puheenvuoroja ja ensimmäisille kävijöille yllätyslahjat! Ilmaisen vaatteidenvaihtoalueen lisäksi ohjelmassa on kumpanakin päivänä zero waste -henkisiä työpajoja sekä mielenkiintoisia puheenvuoroja. Työpajoissa inspiraatiota ovat herättämässä Nextiili-pajan väki sekä Zero Waste Finland -yhdistyksen aktiivit. Kummankin päivän sadalle ensimmäiselle kävijälle on luvassa yllätyslahja! Yllätyslahjojen yllätyksissä mukana Ruohonjuuri, TwistBe sekä Black Moda.

Outi Les Pyy saa puheenvuoron sunnuntaina klo 14. Kierrätysmuoti on muutakin kuin jätesäkkejä, kahvipusseja ja videonauhaa – tule kuuntelemaan kierrätysmuodin pioneerin ajankohtaisimmat kuulumiset.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Vooninki on esteetön tila.

Tapahtuma-ajat: 

Ajalla 21.9.–22.9.

  • la klo 10–16
  • su klo 10–16

Tapahtumapaikka: 

Vooninki

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Väinö Linnan aukio 13

Postinumero: 

33210

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: