Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Tahmelan Huvilan 1v juhla Musastriimi

Tampere | Tahmelan Huvila

Huvilan upeat 1v-juhlat tähdentyivät nyt sattuneesta syystä yhdeksi konsertiksi, joka olkoon sitäkin hienompi saadessamme kuulla ja nähdä loistavaa Kielo Kärkkäistä pitkän setin verran! :)

Valitettavasti ette voi nyt saapua Huvilalle, mutta me tulemme teidän luoksenne missä sitten olettekin -striimaamme konsertin youtubeen, jossa sitä voi seurata livenä! (osoite lisätään myöhemmin)

Kieloa lämmittelee Tahmelan Huvilan ja Pispalan Kirjaston puolesta klo 13.00 J Mikael hieman lyhemmällä setillä. Väliin tulee pieni tauko niin saamme olosuhteet hyvään kuntoon.
Ja sitten klo 14.00 Kielo Kärkkäinen!!!

* * * *
Ensimmäinen toimintavuosi takana ja aika tehdä siitä pieni tilinpäätös.

Eli ensin tilastoa: Huvilalle tehtiin ensimmäisen toimintavuoden aikana liki 14.000 visiittiä, tapahtumia oli n 150 ja niitä on ollut järjestämässä Pirkanmaan rakennuskulttuuriyhdistyksen oman porukan lisäksi mm. Pispalan kirjasto, Mahdollisuuksien Tila, Suomen varjoteatteriyhdistys, kuvittaja Saara Vallineva, aktiivi Janne M. Salo, kuvataiteilijat Veera Salmio ja Alberto Reza, kansainväliset popup kokit sekä lukuisa joukko muusikoita ja taiteilijoita. Talkoolaisia on ollut myös mukana keittämässä omppuhilloa, pesemässä ikkunoita sekä siistimässä lähiympäristöä. Ja ideoimassa ja toteuttamassa unelmiensa tapahtumaa, pienellä riskillä.

Toimintaa käynnistäessämme lähtökohtanamme oli kunnioittaa Huvilan omaa ainutlaatuista historiaa yhteisöllisenä turvapaikkana. Ja sen halusimme näkyvän ohjelmatarjonnassamme. Jokaiselle jotakin. Tähtihetkiä on ollut paljon, mm. kaiken kansan Pispalan karnevaalit ja kansainvälisten popup kokkien ruokafestivaalit, valtakunnalliset nukkekotifestivaalit toivat harrastajia ympäri Suomea Huvilalle. Harjun seurakunnan julistama joulurauha Huvilalta koko maailmaan oli allekirjoittaneelle yksi sykähdyttävimpiä ja lämpöisimpiä hetkiä. Yhteisötaidekoulu Hehkumahkun lastenbileet puolestaan olivat supersuosittuja.

Huvila on toiminut myös innoittajana.Siellä syntyi lastenkirja, Saara Vallinevan Ihmellinen Siemen, jonka julkkareita vietettiin syksyllä. Muusikko Janne M. Salo puolestaan teki musiikkia, ja lopputuloksena vietettiin levynjulkkareita. Tytti Marttilan Balticum, mereni teatteriensi-Iltaa vietettiin helmikuussa.

Huvila on ollut meille toimijoille jotakin enemmän kuin historiallinen ihastuttava rakennus. Ja uskomme, että te olette kokeneet sen saman siellä vieraillessanne.

Ensimmäinen toimintavuotemme päättyi kuin seinään. Hetkellisesti tuntui kuin kaikki olisi romahtanut. Mutta ihminen on sitkeä. ME olemme YHDESSÄ sitkeitä.

Kutsumme teidät kaikki juhlistamaan kanssamme Huvilan yksivuotisjuhlia. Lauantaina 28.3. kello 13. verkossa, yhdessä.

Huvilan yhteisön puolesta,

Heidi Huhtamella

Tapahtuma-ajat: 

  • la 28.3. klo 13–15

Tapahtumapaikka: 

Tahmelan Huvila

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Uramonkatu 9

Postinumero: 

33240

Postitoimipaikka: 

Tampere

Puhelinnumero: 

0505237224
0504610106

Sähköposti: 

info@piiru.fi

WWW-osoite: 

piiru.fi

Tapahtuman lisätiedot: