Tulevaisuus nyt? -tapahtumasarja

Tampere | Virtuaalinen tapahtuma

Virtuaalisessa tapahtumasarjassa julkaistaan syksyn mittaan näkymiä All-Youth-tutkimushankkeen tutkailevan ja kokeilevan tutkimusyhteistyön tuotoksiin. Sarja käynnistyy perjantaina 25.9.2020 klo 10-12.30 kaikille avoimella webinaarilla. Webinaari ja muut ohjelmat ovat julkaisun jälkeen katsottavissa Ohjelma-sivulla avautuvien linkkien kautta.

Tutustu ohjelmaan, inspiroidu ja ammenna ideoita kestävämpien käytäntöjen rakentamiseen!

Ohjelmasivu
http://tulevaisuusnyt.allyouthstn.fi

Nuorten ajatukset ja unelmat kestävästä tulevaisuudesta pääsevät esille tiedettä, taidetta ja yhteistyötä yhdistäen Tulevaisuus nyt? -tapahtumasarjassa perjantaista 25.9. alkaen. Tapahtumien keskiössä on kysymys siitä, mitä kestävä tulevaisuus merkitsee nuorille.

All-Youth on monitieteinen Strategisen tutkimuksen neuvoston (STN) rahoittama hanke, joka tekee tutkimusyhteistyötä eri kumppaneiden ja sidosryhmien kanssa. Tulevaisuus nyt? -tapahtumasarja esittelee syksyn 2020 aikana hankkeen yhteistyön tuotoksia ensimmäiseltä kolmivuotiskaudelta seuraaviin teemoihin liittyen: yhdenvertaisuus ja kuuluminen * nuoret ja ilmastonmuutos * nuorten vaikutusmahdollisuudet ja uudet käytännöt * nuorten unelmat ja käsitykset kestävästä tulevaisuudesta. Ohjelman tuottamiseen on osallistunut tutkijoiden kanssa laaja joukko All-Youth-hankkeen yhteistyökumppaneita ja sen tutkimusprosesseihin osallistuneita nuoria.

Tapahtuma-ajat: 

  • 25.9.–15.12.

Tapahtumapaikka: 

Virtuaalinen tapahtuma

Sijaintikunta: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: