Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Vauvan kanssa museoon!

Tampere | Tampereen taidemuseo

Vauvan kanssa museoon! - päivän ohjelmassa klo 10 Rytmikylpy (Uulu) ja klo 11 vauva- ja taapero-opastus. Aikuinen sisään kahdella eurolla alle 3-vuotiaan kanssa. Taidemuseossa on esillä kaksi näyttelyä, Vuoden nuori taiteilija 2019 Nastja Säde Rönkkö sekä Lars Holmström - LXX spectrum -.

Rönkkö työskentelee pääasiassa mediataiteen, performanssin, yhteisötaiteen, nettitaiteen ja tekstin parissa.

Tampereen taidemuseon Altered Breaths, Future Feelings -näyttelyssä on esillä uusia multimediateoksia, installaatioita ja performanssi.

Rönkön taide käsittelee sosiaalisia suhteita ja ihmisyyden perusteita: läheisyyttä, empatiaa ja läsnäoloa sekä niiden rakenteita ja merkityksiä. Uusimmissa teoksissaan hän on käsitellyt erityisesti digitaalisen aikakauden suhdetta valtaan, inhimillisyyteen ja planeettamme tulevaisuuteen. Näyttelyssä pohditaan miten käsitteet kuten rakkaus, hitaus tai hellyys voivat olla hiljaisella tavalla radikaaleja tapoja toimia ja olla.

Lars Holmströmin teoksista suurin osa on konstruktiivisia perustuen värien ja muotojen vuorovaikutussuhteisiin, ”visuaaliseen kielioppiin” tai ”peliin”. Holmström työskentelee monella eri metodilla ja tekniikalla. Näyttelyssä on esillä maalauksia, reliefimaalauksia, konstruktioita sekä videoteoksia. Mittavalla urallaan Holmström on toteuttanut myös digitaaligrafiikkaa sekä tilausteoksina teräskonstruktioita, installaatioita ja värisuunnitelmia.

Lars Holmström valmistui taidemaalariksi Lahden taidekoulusta 1973. Hän on osallistunut näyttelyihin kotimaassa ja ulkomailla jo 1970-luvulta lähtien. Holmström toimi Kankaanpään taidekoulun opettajana ja rehtorina 1980–90. Hän oli perustamassa Tampereen taiteen ja viestinnän oppilaitosta ja toimi sen taiteen osaston johtajana 1991–93.

Tapahtuma sisältyy museon pääsymaksuun.

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 12.6.

Tapahtumapaikka: 

Tampereen taidemuseo

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Puutarhakatu 34

Postinumero: 

33230

Postitoimipaikka: 

Tampere

Puhelinnumero: 

(03) 5656 6577

Sähköposti: 

tamu@tampere.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

Aikuinen 2e alle kolmivuotiaan kanssa, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Muut 11 / 5 e

Lipunmyyjät: 

Puhelinnumero: 

03 5656 6577

Järjestäjä: