Yhteisötaidekoulu Hehkumahkun Prosessoivan vanhemmuuden syksy 2020

Tampere | Tahmelan Huvila

Yhteisötaidekoulu Hehkumahkun Prosessoivan vanhemmuuden syksy 2020

Prosessoivan vanhemmuuden syksyssä kiinnostavia asiantuntijavierailuita:
Ensimmäinen tapaaminen ja info-ilta on keskiviikkona 2.9. Tahmelan Huvilalla (Uramonkatu 9) klo 17:30-19:00.

Tule tapaamaan muita vanhempia ja kuulemaan mistä prosessoivassa vanhemmuudessa on kyse ja minkälaista ohjelmaa on tulossa syksyllä 2020. Ohjelmassa fasilitoitua keskustelua ja mahdollisuus ilmoittautua prosessoivan vanhemmuuden pienryhmiin, joita järjestämme syksyn 2020 aikana. Ryhmät voivat kokoontua myös erilaisten etäyhteyksien kautta, jos tilanne niin vaatii. Tervetuloa!

Teini-ikäisten itsetunnon vahvistaminen ja tunnetaitojen lisääminen Ke 30.9. Prossoivan vanhemmuuden tapaaminen Mahdollisuuksien Tilalla klo 17:30-19:00.
Oviraha 3e (voi maksaa myös kortilla)

Illan aikana saat tietoa tunteista ja tunnetaidoista sekä miten aikuisena voit olla tukemassa teini-ikäistä lasta hänen omassa tuntemisessaan. Kun aikuinen itse on kohdannut tunteitaan, hänellä on ymmärrys ja kyky toimia lapsen tunnetilanteessa tunnetaitoja ja itsetuntoa vahvistavasti. Kasvattajan yhteys omiin tunteisiin sekä tunnetaitojen kehittäminen ovat ensiarvoisen tärkeitä voidakseen kohdata lapsi myötätuntoisesti, hyväksyen ja kunnioittaen. Ilta rakentuu luento-osuudesta ja vuorovaikutteisesta osiosta. Lisäksi ilta tarjoaa käytännön vinkkejä oman vanhemmuuden ja tunnematkan tueksi.
Asiantuntija-vieraana Minna Katajamäki,tunnetyöskentelyvalmentaja ja kouluttaja, lastentarhanopettaja, EFT-terapeutti, Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja MM, Lasten ja nuorten psyykkisten ongelmien terapeuttinen ohjaaja, intuitiivinen energiahoitaja, Sound Healer, laulaja.

Muita syksyn teemoja:

Liikunnan ilon löytäminen ke 28.10. klo 17:30-19 Tahmelan Huvila, Uramonkatu 9. Puhujana Olli-Pekka Toikkonen Tampereen Liikkuva Perhe-hankkeesta.
Teemoina mm. Liikkuva Tampere, kuinka Tampere haluaa liikuttaa lapsia, nuoria ja perheitä
* Olohuonetemppu –Tehokas ja hauska leikkihetki yhdessä perheenä!
* Aktiivinen elämä: Mitä on aktiivisuus sekä kunto- ja terveysliikunta?
* Olohuonehuolto –Mieli ja vartalo kuntoon yhdessä perheenä. Rentoutusta, venytyksiä ja kehonhallintaa yhdessä perheenä.

Pelikasvatus ke 25.11. klo 17:30-19:00 Mahdollisuuksien Tila, Selininkatu 5. Vieraana: Aino Harvola Ehyt ry:n Koulutussuunnittelija, pelikasvatus. Hän työskentelee EHYT ry:ssä digitaalisen pelaamisen sekä lasten ja nuorten pelikasvatuksen asiantuntijana ja tekee töitä ensisijaisesti peruskouluikäisten oppilaiden, näiden vanhempien sekä opettajien ja muiden lasten ja nuorten kanssa työskentelevien ammattilaisten kanssa.

Listätietoa: Hehkumahku@gmail.com tai p.0503486118/ Johanna.
Yhteisötaidekoulu Hehkumahku
Tästä tulee niin hieno maailma ry.

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 2.9. klo 17.30–19
  • ke 30.9. klo 17.30–19
  • ke 28.10. klo 17.30–19
  • ke 25.11. klo 17.30–19

Tapahtumapaikka: 

Tahmelan Huvila

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Uramonkatu 9

Postinumero: 

33240

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot: