Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Yhteisötaidekoulu Hehkumahkun taidepajat Hiedanrannassa

Tampere | Hiedanranta, Lielahden Kartano

Yhteisötaidekoulu Hehkumahkun maksuttomat taidepajat lapsille ja aikuisille Hiedanrannassa marras- joulukuussa lauantaisin klo 13-15 Lielahden kartanolla.

Tervetuloa Hiedanrantaan viettämään hauskoja lauantaipäiviä sirkustelun ja teatterileikkien parissa sekä luvassa myös kurkistusta varjoteatterin maailmaan sekä animaatioiden tekoa!

Taidepajat lauantaisin klo 13-15:
16.11. Sirkusta ja teatterileikkejä.
Kuinka monta temppua voi tehdä yhdellä palloilla, miten jongleerataan kahdella huivilla tai miten kolme palloa pysyy ilmassa? Tule kokeilemaan erilaisia jongleerausvälineitä yhdessä perheen kanssa. Sirkusharjoitusten lisäksi luvassa lämmittely- ja rentoutusleikkejä. Ohjaajana Johanna Peltola.

23.11. Varjoteatteri.
Tule kokeilemaan omalaatuista ja taianomaista ilmaisumuotoa; varjoteatteria. Tutustumme erilaisiin varjoteatterin muotoihin, kehon varjoon, varjonukkeihin ja värivarjoihin. Työpaja tarjoaa myös ideoita varjoteatterikokeiluihin kotona, vaikka osana
jouluista yhdessäoloa ja tarinointia. Työpajaan sisältyy kevyttä liikuntaa ja haluttaessa nopeaa nukenrakentelua. Ohjaajana Tytti Marttila.

30.11. Satuolentojen päivähipat.
Luvassa tanssillinen tarinamatka, jossa tehdään yhteinen tanssiseikkailu satuolentojen maailmaan. Tule tutkimaan millä tavoin satuolennot tanssivat tähtien tuikkeessa! Ohjelmassa myös kasvomaalausta ja leikkejä. Saa pukeutua! Ohjaajana Henni Salo.

7.12. Animaatiopaja.
Tehdään yhdessä liikkuva sähköinen joulukortti. Tule kokeilemaan perinteistä esineanimaatiota. Hahmoja siirretään kuva kuvalta ja kuvista tehdään video. Jos haluat voit ottaa mukaan omia leluja tai vaikka joulukoristeita seikkailemaan korttiisi. Ota
mukaasi älypuhelin tai tabletti jos sinulla sellainen on. Käytämme ilmaista Stop Motion Studio-ohjelmaa, joka kannattaa ladata laitteelle jo etukäteen. Alle kouluikäiset oman aikuisen kanssa. Osallistua voi toki myös ilman omia laitteita! Ohjaajana: Medianomi Leena Lehti.

Taidepajoihin vapaa pääsy!

Lielahden kartano, Hiedanranta
Tehdaskartanonkatu 38, Tampere

Yhteisötaidekoulu Hehkumahku
Yhteisötaidekoulu Hehkumahku on uusi yhteisötaiteellista opetusta ja tekemistä tarjoava ja tutkiva taidekoulu, joka on perustettu Mahdollisuuksien Tilalle vuonna 2018, jossa se on toteuttanut monipuolista koko perheen taidetoimintaa. Keväällä ja syksyllä 2019 Hehkumahkun taidepajoja on järjestetty myös Tahmelan Huvilalla. Yhteisötaidekoulu on avoinna kaikille lapsille ja heidän vanhemmilleen tai muille lasten tärkeille aikuisille. Myös ilman lapsia voi tulla mukaan!

Yhteisötaidekoulun Hehkumahkun pääasiallinen tarkoitus on luoda yhteisöllisempää taiteen tekemistä sekä tarjota matalan kynnyksen mahdollisuuksia kokeilla erilaisia taidemuotoja. Lähestymistapa taiteeseen on monitaiteellinen, eikä Hehkumahkussa pyritä tuottamaan ensisijaisesti pelkästään teknistä osaamista yhteen taiteenalaan liittyen. Yhteisötaidekoulu Hehkumahkua järjestää Tästä tulee niin hieno maailma ry.
Lisätiedot: Henni Salo/ 045 2304483
https://www.facebook.com/events/703236656841151/
Yhteistyössä Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut & Hiedanranta

Tapahtuma-ajat: 

  • la 7.12. klo 13–15

Tapahtumapaikka: 

Hiedanranta, Lielahden Kartano

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Tehdaskartanonkatu 38

Tapahtuman lisätiedot: