Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Yle Perjantai livelähetys | Jaksaisitko hoitaa omaistasi?

Tampere | G Livelab Tampere

Mitä tapahtuu, kun omainen ei enää pärjää itsenäisesti? Missä menee omaishoitajan jaksamisen raja ja milloin on aika miettiä muita vaihtoehtoja? Ja miten korona on vaikuttanut hoidettavien ja heidän omaistensa elämään?

Sean Ricksin vieraina ovat laulaja Eino Grön, jonka vakavasti muistisairas vaimo on asunut hoivakodissa vuodesta 2015 sekä 13 vuotta miestään kotona hoitanut Jenni Partanen, joka menetti miehensä keväällä.

Juha Portaankorvan ohjaamassa Perjantai-dokkarissa Ikuisesti sinun omaishoitaja Sanna Langen kertoo kaunistelematta raskaasta, mutta samalla rakastavasta arjestaan. Sannan seitsemänvuotiaalla Anni-tyttärellä on vaikea CP- ja kehitysvamma, eikä Sanna ole nukkunut kunnolla seitsemään vuoteen. Hän on yksi suomen kymmenistä tuhansista omaishoitajista.

Olet tervetullut mukaan Perjantain live-yleisöön Tampereen G Livelabiin:
· Tapahtuma on ikärajaton, ilmainen ja esteetön
· Paikkana toimii G Livelab Tampere, Puutarhakatu 1
· Tule ajoissa paikalle, klo.14:00, jotta saadaan kaikki halukkaat ohjattua paikoilleen istumaan ja vältymme ruuhkalta ja jonotukselta. Saliin mahtuu turvaetäisyyksiä noudattaen 70 ihmistä.
· Jos haluat varmistaa itsellesi ja ystävillesi hyvät paikat varaamalla etukäteen, otathan yhteyttä yleisökoordinaattoriin Maria Hiekkamäkeen puhelimitse tai sähköpostitse (yhteystiedot löytyvät tämän viestin lopusta)
· Paikalle voi myös saapua ilman ennakkovarausta, mutta tulethan ajoissa!

Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 25.9. klo 14.30–15.10

Tapahtumapaikka: 

G Livelab Tampere

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Puutarhakatu 1

Postinumero: 

33100

Postitoimipaikka: 

Tampere

Sähköposti: 

tampere@livelaboratorio.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Yleisökoordinaattori, ext-maria.hiekkamaki@yle.fi