Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Blue Man Group (USA)

Tampere | Tampere-talo, Iso sali

The BLUE MAN GROUP World Tour saapuu Tampereelle!
Maailmalla yli 35 miljoonaa katsojaa kerännyt Blue Man Group tulee ensimmäistä kertaa Suomeen! Supersuosittu yhdysvaltalainen teatteri-ilmiö nähdään tulevalla maailmankiertueellaan Tampereella ja Helsingissä. Blue Man Group tunnetaan kolmen sinisen ja kaljun miehen muodostamasta triosta, joka saa yleisönsä nauramaan, juhlimaan ja riemuitsemaan kanssaan. Musiikkia, komediaa ja sanatonta viestintää taitavasti yhdistelevän Blue Man Groupin Suomen keikkojen liput ovat myynnissä nyt!

Syksyn The BLUE MAN GROUP World Tour -esityksissä nähdään sekä klassisia Blue Man Group -numeroita että aivan uutta sisältöä. New Yorkin Astor Place -teatterissa alkunsa vuonna 1991 saanut Blue Man Group on vuosien saatossa kasvanut maailmanlaajuiseksi teatteri-ilmiöksi. Ryhmän palkitut esitykset vetoavat monenikäisiin ihmisiin ja ne ovat keränneet jo yli 35 miljoonaa katsojaa.

– Olemme aivan innoissamme, että pääsemme ensimmäistä kertaa Suomeen tulevalla Blue Man Group 2019 -maailmankiertueellamme. Koska Blue Man Group -esityksissä ei puhuta, voivat kaikki ikäryhmät, kulttuurit ja kansallisuudet nauttia kokemuksesta, kommentoi Blue Man Groupin toimitusjohtaja Benoit Mathieu.

Blue Man Groupin perustajajäseniin kuuluva Chris Wink on yhtälailla innoissaan.

– Emme olisi ikinä osanneet kuvitella mihin kaikkialle luomamme viaton ja utelias hahmo nimeltä Blue Man meidät johtaisi. Meille on iso kunnia päästä jakamaan show myös suomalaisyleisön kanssa, Wink kertoo.

Blue Man Group on jatkuvasti edistänyt ja kehittänyt uusia tapoja ilmaisulleen. Se on myötävaikuttanut useisiin elokuva- ja tv-tuotantoihin ja julkaissut useita albumeita sekä oman kirjan. Ryhmän rock-konserttiparodiaa Megastar World Tour esitettiin areenoilla ympäri maailmaa.

Katso täältä, miten Blue Man Groupin perustajat Chris Wink ja Phil Stanton kuvailevat ryhmän syntyä ja ideologiaa.

BLUE MAN GROUP Tampere-talossa
La 14.9. klo 16, ruokailu kello 17-19
La 14.9. klo 19, ruokailu kello 17-19
Su 15.9. klo 13
Su 15.9. klo 17
Ma 16.9. klo 18

Esityksen pituus on 90 minuuttia, esityksissä ei ole väliaikaa.

Esityksissä on lisäkatsomo (Splash Zone).

Koe parhaat bileet Splash Zonella
Koko lisäkatsomoalueemme, eli salimme parhaat paikat, ovat kokonaan Splash Zonea! Splash Zone -paikoille jaetaan sadeviitat, sillä villin shown aikana paikolle saattaa roiskua lavalta vettä tai muuta materiaalia. Tätä lähemmäs et pääse maailmankuulua showta, joten varmista parhaat bileet Splash Zonella!

Blue menu 35 €
Kattaus klo 17-19

Fenkolimarinoitua suola-sokerilohta
Harissakatkarapuja
Paahdettua kananpoikaa ja sitruunavoikastiketta
Chorizoa
Semikuivattuja tomaatteja ja munakoisoa
Perunaa ja porkkanaa
Versosalaattia ja rakuunakastiketta
Talon luomujyväleipää ja kukkaisyrttituorejuustoa

Blue cake
Luomukahvia ja luomuteetä

Kruunaa Blue Man Group -elämyksesi ja tilaa herkullinen buffet lauantainäytöksiin konserttilippujen yhteyteen. Buffet-liput ostettavissa lipunmyynnistä sekä Lippupisteen verkossa että lipunmyyntipisteiltä.

Ryhmille (väh. 20 hlöä) menu on tarjolla kaikkiin näytöksiin. Ryhmävaraukset: ryhmamyynti@tampere-talo.fi, p. 03 243 4501 (ma-pe klo 10-16)

Tuotanto Tampere-talo

Tapahtuma-ajat: 

  • la 14.9. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Tampere-talo, Iso sali

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Yliopistonkatu 55

Postinumero: 

33100

Postitoimipaikka: 

Tampere

Puhelinnumero: 

(03) 243 4111

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

Liput 59/69/79/89/99 € Lapset (alle 16v.) 39/49/59/69/79 € VIP-paketti (sis. ruokailun ja lipun esitykseen, vain la 14.9. näytöksiin) 127 €

Lipunmyyjät: 

Lippupiste

Puhelinnumero: 

0600 900 900

Osoite: 

Järjestäjä: