Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Idiootit ympärilläni

Tampere | Tampereen Työväen Teatteri, TTT-Klubi

Useimmat ihmiset ovat yhdistelmiä vähintään kahdesta väristä. Käyttäytymismalleiltaan vastakkaiset tyypit aiheuttavat toisissaan turhautumista ja saavat molemmat kysymään: miksi tuo idiootti käyttäytyy noin?

Idiootit ympärilläni on viime vuosien menestynein self help -kirja, joka on käännetty yli kolmellekymmenelle kielelle. Työpaikoilla tiimejä kootaan sen oppien mukaan, ja yksityiselämässä ihmiset luokittelevat innokkaasti itseään ja toisiaan sen väriyhdistelmien perusteella. Toisaalta Eriksonin kirjaa on syytetty pseudotieteeksi ja ”käytösoppaaksi niille, joilla on viisivuotiaan empatiakyky”. Voiko miljoona ruotsalaista olla väärässä?

TTT:n musiikillinen ja humoristinen Idiootit ympärilläni -show tutkii yhdessä yleisön kanssa, mitä tästä menestyskirjasta todella löytyy, ja mitä kysymyksiä se herättää. Miksi siitä on tullut niin suuri ilmiö, ja millaisia työkaluja se tarjoilee ihmisten välisen erilaisuuden ymmärtämiseen? Show avaa viihdyttävällä tavalla Eriksonin väriluokittelun juuria, sukeltaen Carl Jungin ja Hippokrateen ajatuksiin ja muihin jännittäviin järjestelmiin, joilla ihmisiä on kategorisoitu. Se kysyy, miksi erilaiset luokittelut ovat niin tenhoavia, ja mitä niistä voi oppia.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 23.1. klo 18.30

Tapahtumapaikka: 

Tampereen Työväen Teatteri, TTT-Klubi

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Hallituskatu 19

Postinumero: 

33200

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

lipunmyynti 0600 308222, ryhmämyynti 0600 308333

Lippujen hinnat: 

34/32/29€

Lipunmyyjät: 

Puhelinnumero: 

0600 308222

Järjestäjä: 

Tampereen Työväen Teatteri