Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Snorkkelin Sketsi-improShow - 20-vuotisjuhla edition

Tampere | Sketsiteatteri Palatsi

Sketsi-improShow on Snorkkelin huikea viihdepläjäys jota ei kannata missata! Ilta koostuu hauskoista sketseistä, lauluista, kohtauksista, kisoista ja peleistä jotka luodaan silmiesi edessä Sinun ehdotustesi pohjalta - kaikki tämä Snorkkelin kahdenkymmenen vuoden vankalla kokemuksella!

Upea Sketsiteatteri Palatsi tarjoaa upeat puitteet Snorkkelin showlle. Uuden esityspaikan myötä esitykseen on mahdollista yhdistää nyt myös ruokailu Show&Dinner -paketilla! Tervetuloa nauttimaan maittavasta ruuasta ja hulvattomasta showsta!

Tampereen improvisaatioteatteri Snorkkeli on saanut alkunsa pilkkeestä silmäkulmasta ysärin lopulla. 20-vuotias Snorkkeli on esiintynyt vuosien aikana mm. baareissa, teattereissa, klubeilla, huvipuistoissa, kouluissa, olohuoneissa sekä kesäteattereissa. Snorkkeli on Suomen Improvisaatioteatterit ry:n jäsenteatteri.

Tässä 20-vuotisjuhlaesityksessä nykyisten snorkkelien lisäksi nähdään myös vanhoja näyttelijöitä vuosien takaa! Tervetuloa kanssamme nauttimaan esityksestä ja juhlistamaan 20-vuotiasta improvisaatioteatteria!

Ovet auki klo 18.30, ruokailu klo 19.00 ja showtime klo 20.00. Esityksen kesto n.3h, sis. 2 väliaikaa.
Liput 12,50€/17,50€ eteispalvelumaksu
Show&Dinner 32,50€ / 37,5€ eteispalvelumaksu

Liput ennakkoon www.lippu.fi.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 7.12. klo 20

Tapahtumapaikka: 

Sketsiteatteri Palatsi

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Hämeenkatu 30

Postinumero: 

33200

Postitoimipaikka: 

Tampere

Sähköposti: 

vilma@sketsiteatteri.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: