Aamujoogaa Villa Wivissä, Tampereen Lapinniemessä

Tampere | Villa Wivi

Aikaisen aamun virkistävä, voimaannuttava ja rentouttava joogaharjoitus torstaiaamuisin klo 7.00-8.15 upeassa, yli 100-vuotiaassa Villa Wivin kauniissa ja valoisassa salissa Tampereen Lapinniemessä.

Harjoitukset tehdään kundaliinijoogaperinteen mukaisesti ja ne ohjaa KRI-sertifioitu kundaliinijoogaopettaja Ari Marjamäki (Teg Anand Singh). Harjoitus kestää 1h 15min ja sisältää fyysisen joogaharjoituksen sekä meditaation. Tunnin päätteeksi on aina 10-15 minuuttia kestävä loppurentoutus gongin syvästi rentouttavan äänivärähtelyn säestyksellä. Harjoitus sopii kaikille paitsi raskaana oleville ja et tarvitse mitään aiempaa kokemusta joogasta.

Ota mukaan rennot ja mukavat vaatteet, joissa on helppo liikkua. Villa Wivistä löytyy jokaiselle valmiina lainaksi joogamatto ja peitto, joten et välttämättä tarvitse mukaasi mitään omia varusteita. Voit toki ottaa myös oman joogamaton ja haluamasi varusteet (tyynyt, blokit, bolsterit jne.), jos haluat niitä käyttää.

Hinnat (sisältävät alv:n):
- kertamaksu 15€ / 12€ (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, ALE-koodi: Wivialekerta)
- 5x -sarjakortti 66€ / 55€ (ALE-koodi: Wiviale5sarja)
- 10x -sarjakortti 111€ / 88€ (ALE-koodi: Wiviale10sarja)

Maksut voit hoitaa kätevästi etukäteen verkkokaupasta (maksuvaihtoehdot ilmestyvät lähipäivinä) https://holvi.com/shop/aquarianyoga/ tai käteisellä ja tasarahalla paikanpäällä.

Ilmoittautuminen on suositeltavaa tehdä aina etukäteen slotti-ajanvarausjärjestelmässä https://slotti.fi/booking/aquarianyoga/ , jolloin varmistat paikkasi tunnille. Mikäli tunti jostain syystä peruuntuu, lähetetään siitä tieto kaikille ilmoittautuneille viimeistään edellisenä iltana klo 20 mennessä. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu etukäteen varataksesi ja varmistaaksesi paikan!

Sijainti:
Villa Wivi sijaitsee Tampereen Lapinniemessä, osoitteessa Lapinniemenranta 4. Etäisyys rautatieasemalta on 1,8 km.

Paikoitus:
Talon edessä on kahdeksan autopaikkaa vierailijoiden käyttöön. Sen lisäksi 100 m:n päässä sijaitsee Lapinniemen Holiday Spa:n parkkihalli, jossa on maksullisia paikkoja. 300 m:n päässä sijaitsee maksuton paikoitusalue Aaltotie 8 Parking.

Kulkuyhteydet:
Pääset keskustasta Lapinniemeen Tampereen liikennelaitoksen linjalla nro 2. Jää pois pysäkillä Lapinniemen kylpylä.

Lämpimästi tervetuloa aloittamaan aamu virkistävällä ja rentouttavalla jooga harjoituksella, joka antaa sinulle energiaa ja virtaa koko päiväksi!

Tiedustelut: info@aquarianyoga.fi tai 358 400 883715 / Ari
Facebook-tapahtuma: "Aamujoogaa Villa Wivissä syksyllä 2019" https://www.facebook.com/events/508089816654472

Tapahtuma-ajat: 

Ajalla 12.9.–19.12.

  • to klo 7–8.15

Poikkeukselliset ajat

  • poikkeus 19.9.2019 klo 6.30–7.45

Tapahtumapaikka: 

Villa Wivi

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Lapinniemenranta 4

Tapahtuman lisätiedot: