Aikidon junioriharjoitukset

Tampere | Seigikai ry

Aikido tarjoaa lapselle ja nuorelle monipuolisen liikuntaharrastuksen ilman kilpailua. Aikidossa harjoitellaan aina yhdessä, mutta kaikilla on mahdollisuus kehittyä omaan tahtiin. Aikido kehittää fyysisten perusvalmiuksien (koordinaatio, notkeus, voima, liikkuvuus) lisäksi myös keskittymiskykyä ja harjoitteluparin huomioon ottamista.

Seigikain junioriharjoitukset on tarkoitettu 8-13 -vuotiaille lapsille, mutta ikärajat ovat ohjeelliset, koska yksilöllisiä eroja on paljon. Harjoitusryhmät pyritään pitämään kohtuullisen pieninä, maksimissaan 20 harjoittelijan kokoisina, jotta voimme mahdollistaa turvallisen harjoittelun kaikille.

Junnuryhmämme pyörii syksyllä 2020 4.9. alkaen:

Perjantaisin 17-18:15
Sunnuntaisin 10:30-11:45
Aivan aluksi harjoituksiin tarvitaan vain t-paita ja verryttelyhousut, mutta ensimmäiseen vyökokeeseen mennessä tarvitaan harjoitteluasu, valkoinen harjoittelupuku ja valkoinen vyö. Pukutilauksen voi tehdä myös seuran kautta, noin 50 euron hintaan.

Junioreiden aikidoharjoitukset etenevät samalla tavalla kuin aikuistenkin, mutta hieman eri painotuksin. Harjoitukset alkavat yhteisellä rauhottumisella rivissä istuen. Tämän jälkeen lämmitellään keho liikuntaleikeillä ja venyttelyillä. Seuraavaksi harjoitellaan turvallisia kaatumisia ja itse aikido-tekniikkaa, ja harjoitukset lopetetaan taas rauhoittumisella istuen.

Junioreiden harjoitusmaksu on 80e / kausi (kevät, syys-talvi). Lisäksi harjoittelijoilla tulee olla voimassaoleva Aikidoliiton B-lisenssi, joka sisältää aikidoharjoitusten tapaturmavakuutuksen. Lisenssin hinta on 40 euroa ja se on voimassa lisenssin ostovuoden loppuun.

Harjoittelemme omalla viihtyisällä dojolla Nekalassa (Kuoppamäentie 10)

https://seigikai.fi/junnut

Tapahtuma-ajat: 

Ajalla 4.9.–13.12.

  • pe klo 17–18.15
  • su klo 10.30–11.45

Tapahtumapaikka: 

Seigikai ry

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Kuoppamäentie 10

Postinumero: 

33800

Postitoimipaikka: 

Tampere

Puhelinnumero: 

0405794393
0504384255

Sähköposti: 

kimmo.konkarikoski@gmail.com

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: