Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Isänpäivän ilmaisravit

Tampere | Tampereen ravirata, Teivo

Vietä stressitön isänpäivä ja jätä kokkailut tänä vuonna meidän huoleksemme! Tuo isäsi ja muu perheesi Teivoon nauttimaan vauhdikkaasta ravipäivästä ja Ravintola Grand Prix"n herkullisesta noutopöydästä! Noutopöydän hinta aikuisille 28 €, lapsille 0-15-vuotta 1€/ikävuosi! Ravit alkavat klo 13, ohjeisohjelma jo klo 12, sisäänpääsy raveihin on kaikille ilmainen!

Isänpäiväraveissa isän (tai kenet vain) voi istuttaa oikean ravihevosen tandem-kärryille! Vauhdikkaan elämyksen kokijan ei tarvitse tietää ravihevosista tai niiden ohjastamisesta mitään, sillä tandem-kärryillä apukuskina toimii ravialan ammattilainen! Upean elämyksen hinta vain 10 €/henkilö! Varaa paikkasi tandem-ajoon jo ennakkoon https://bit.ly/2Cre9A4! Tandem-ajo radalla klo 12-13.

Yhdeksän jännittävän ravilähdön lisäksi päivän aikana pääsee mm. tutustumaan tarkemmin Teivon talleihin sekä hevosiin ohjatuilla tallikierroksilla. Lapsille ohjelmassa poneja, keppareita, askartelua ja muuta kivaa puuhaa, ponien oma ravilähtö klo 12.40!

Varaa perheellenne ravontolapaikat numerosta (03) 3154 8352 tai sähköpostitse ravintola@teivo.fi!

Mainio lahjaidea isälle on myös osuus Ilveksen tai Tapparan raviliigahevosesta vain 100 euron kertamaksulla! Lahjan voit ostaa jo etukäteen osoitteesta www.raviliiga.fi! Tapparan raviliigahevonen Marschall Match myös nähdään kilpailemassa Teivossa sunnuntain raveissa lähdössä 6!

Tapahtuma-ajat: 

  • su 10.11. klo 12–16

Tapahtumapaikka: 

Tampereen ravirata, Teivo

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Teivon ravikeskus

Postinumero: 

33420

Postitoimipaikka: 

Tampere

Puhelinnumero: 

03 315481

Sähköposti: 

teivo@teivo.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: