Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Pentinkulman päivät: Miten halun saa sanoittaa?

Urjala | Urjalan yhtenäiskoulu

Kirjailija Laura Lindstedt ja kirjailija-professori Jaakko Hämeen-Anttila keskustelevat erotiikasta ja rakkaudesta kirjoissa. He pohtivat, miten lihan iloista on kirjoitettu aiemmin, miten niistä kirjoitetaan nyt ja millaiseen ilmaisuun olemme matkalla. Miltä tuntuu kirjoittaa eroottista tekstiä? Entä lukea himosta muiden teoksissa? Missä kulkevat sovinnaisuuden rajat?

Finlandia-palkitun Laura Lindstedtin uutuusromaani Ystäväni Natalia (Teos) on kirja naisesta, joka purkaa eroottista elämäänsä terapeutilleen, jonka näkökulmasta teos on kirjoitettu. Romaani tarkastelee halua ja sen kaunokirjallista esittämistä poikkeuksellisen suoraan.

Illan aihetta käsittelee professori Jaakko Hämeen-Anttilan Rakkauden Atlas (Otava), jonka hän on kirjoittanut yhdessä Virpi Hämeen-Anttilan kanssa. Kirja on tutkimusmatka rakkauden eri ulottuvuuksiin ja risteilee kursailematta aikakaudesta ja kulttuurista toiseen, ylevästä populaariin, aistilliselta tasolta myyttiseen ja symboliseen. Hämeen-Anttila on kirjoittanut myös arabialaisen kirjallisuuden eroottisista oppaista kertova teoksen Tuhannen ja yhden yön erotiikka (Otava).

Illan huipentavat upea laulaja-näyttelijä Merja Larivaara ja orkesteri konsertilla Nainen – aina parhaassa iässä. Luvassa on lauluja ja tarinoita rakkaudesta, pettymyksestä, ilosta, murheesta, kateudesta ja intohimosta.

Illan kesto on noin 2 tuntia väliaikoineen.

Liput:
20 euroa ja käsittelykulut
Ryhmäliput, 8-10 henkilöä:
16 euroa ja käsittelykulut
Ryhmäliput, yli 10 henkilöä:
Ota yhteyttä Pentinkulman päivien tiimiin sähköpostitse!

Lisätietoja ja lipunmyynti: http://pentinkulmanpaivat.fi/ohjelma

Tapahtuma-ajat: 

  • to 1.8. klo 18–20

Tapahtumapaikka: 

Urjalan yhtenäiskoulu

Sijaintikunta: 

Urjala

Käyntiosoite: 

Urjalantie 37

Postinumero: 

31760

Postitoimipaikka: 

Urjala

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Lippujen hinnat: 

20e ja käsittelykulut, ryhmäliput 16e ja käsittelykulut