Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Päivä Saarioispuolella

Valkeakoski | Juhansali (Saarioispuoli)

Terveuloa toiminnalliseen tapahtumaan, jossa on ohjelmaa koko perheelle teemalla Saarioispuoli tutuksi.

Kello 10. alkavan tapahtuman ohjelmaa on suunniteltu kaiken ikäisille taaperosta taataan - muoritkin ovat tervetulleita. Ohjelmassa on kunkin maun mukaan valittavissa mato-ongintaa, pihapelejä, laser-pistooliammuntaa, kirkkovenesoutua, linnunpöntön/ötökkähotellin rakentamista, pomppulinna ja kasvomaalausta. Lasten esitysten, poniajelun lisäksi annetaan alkulähtö mielenkiintoiseen kesäkilpailuun, jossa tutustutaan Saariospuolen erityisiin kohteisiin.

Portilla ei ole lipunmyyntiä, mutta yhdistyksien yhteisellä kirpputoilla myydään edullisesti monenlaista tavaraa ja sitä voi lahjoittaa vielä tapahtumapäivänäkin. Puffetissa karkoitetaan nälkää. Myynnissä on makkaroiden lisäksi nyhtöhampurilaisia, vohveleita, kahvia ja mehua.

Päivän kenties mielenkiintoisin ohjelmanumero on papanalotto, jossa pitää lotota mihin ruutuun lampaiden ensimmäiset papanat tulevat. Veikkausaika alkaa kello 11. Siinä on kunnon palkinnotkin. Tulokset julistetaan viimeistään kello 15. Ohjelma-aikataulun löytää mm. fb-sivulta Saarioispuolen Kyläyhdistys ry
Järjestäjinä Saarioispuolen yhdistykset

Tapahtuma-ajat: 

  • la 25.5. klo 10–16

Tapahtumapaikka: 

Juhansali (Saarioispuoli)

Sijaintikunta: 

Valkeakoski

Käyntiosoite: 

Suutarinlahti 21

Postinumero: 

37770

Postitoimipaikka: 

Tarttila

Tapahtuman lisätiedot: