Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Suonojärven Soitto

Vesilahti | Rämsöön kesäteatteri

Suonojärven Soitto
Kesäistä kevyttä musiikkia. Esiintyjät: Sanni Lehto, Harri Penttilä ja Teatterin bändi
Lipunmyynti paikanpäällä klo 17:00 alkaen! Liput 10 e, alle 12v. ilmaiseksi.

Sanni Lehto on Vesilahdesta kotoisin oleva taiteen sekatyöläinen. Sanni opiskelee musiikkiteatterialan ammattilaiseksi Tampereen ammattikorkeakoulussa ja häntä on voinut nähdä mm. Tampereen komediateatterin ja Valkeakosken kaupunginteatterin lavalla. Rämsöön Kesteatterissa Sanni on nähty myös Ronja Ryövärintyttären roolissa. Säestäjänä toimii Mikael Wilska.
Harri Penttilä on monitaitoinen esiintyjä, joka keikkailee omien kokoonpanojensa kanssa. Hän on näyttellyt tänäkin kesänä Apianniemen kesäteatterissa Danny-musikaalissa ja aiemmin mm. Kouvolan teatterissa sekä Tampereen komediateatterissa. Rämsöön Kesäteatterin lavalta Harri muistetaan takavuosilta erityisesti Robin Hood -näytelmästä Nothinghamin sheriffin roolista. Lauantaina Harri esiintyy Rämsöön Kesäteatterin lavalla mies ja kitara -tyylillä esittäen kesäisiä kappaleita.
Teatterin bändi esiintyy vuoden 2018 kokoonpanolla. Bändissä ovat Juuso Lähdekorpi (sello), Anna Tuominen (laulu, kitara ja vetopasuuna), Kim Milan (kitara), Jami Lähdekorpi (viulu), Matias Ranta-Kahila (djembe) ja Mari Ollinpoika (huilu).
Rämsöön Kesäkahvila tarjoaa muun muassa mustikkapiirakkaa vaniljakastikkeen kera, hodareita ja muita herkkuja klo 17 alkaen konsertin loppuun saakka!

Tapahtuma-ajat: 

  • la 17.8. klo 18–20

Tapahtumapaikka: 

Rämsöön kesäteatteri

Sijaintikunta: 

Vesilahti

Käyntiosoite: 

Rämsööntie 981

Postinumero: 

37350

Postitoimipaikka: 

Vesilahti

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: