Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Luento: Jättiläismäisen Metsä-ryijyn tarina kirjaston ryijyn äärellä P/S

Vesilahti | Vesilahden kirjasto Lähde

Uhra Simberg-Ehrström oli kuvataiteilija Hugo Simbergin taiteilijatytär, joka teki merkittävän uran ryijytaiteen parissa. Hän oli myös edelläkävijä suomalaisen taiteen 1950-1960-lukujen modernismin kärjessä. Montrealin maailmannäyttelyyn (1967) valmistetun Metsä-jättiläisryijyn tarina on kiinnostava. Sen myötä avautuvat näköalat taiteilija Timo Sarpanevan suunnittelemaan persoonalliseen Montrealin maailmannäyttelyn Suomen osastoon ja Uhra Simberg-Ehrströmin uraan ja näkemyksiin. Illan päätteeksi kohdistetaan katse Vesilahden kirjaston omaan Jukka Vesterisen suunnittelmaan TIETO -TUNNE -ryijyyn. Luennoitsijana FM, taidehistorioitsija Minna Polus. Tervetuloa!

****************

Tietoa Pirkan opiston luentotilaisuuksista:

Yleisöluennot, seminaarit ja teemaillat ovat kaikille avoimia, maksuttomia yleisötilaisuuksia.
Suosittelemme ennakkoilmoittautumista, jolloin saat tiedon, mikäli sinua kiinnostavan tilaisuuden ohjelmaan tulee muutoksia. Ilmoittautuminen ei maksa sinulle mitään, eikä sido sinua mihinkään (poikkeuksista tiedotettu erikseen).
Ajankohtaiset tiedot ja mahdolliset muutokset voit tarkistaa osoitteesta https://www.pirkanopisto.fi/kansalaisopisto-opetus/luennot--verkkoluenno...

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 23.9. klo 18.30–20

Tapahtumapaikka: 

Vesilahden kirjasto Lähde

Sijaintikunta: 

Vesilahti

Käyntiosoite: 

Huhtatie 7

Postinumero: 

37470

Postitoimipaikka: 

Vesilahti

Puhelinnumero: 

040 1335 202

Sähköposti: 

kirjasto@vesilahti.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Järjestäjä: