Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kunnostettu Vanha Räikkä 1v. - Livenä Ville Leinonen

Ylöjärvi | Vanha Räikkä

Kunnostettu Vanha Räikkä juhlii yksivuotissynttäreitään perjantaina 4.9.2020.

Kahvila on avoinna klo 11 eteenpäin. Lounasta on tarjolla klo 11-15. Tule kanssamme syömään kakkua ja nostamaan maljaa!

Sanna Hillbergin valokuvanäyttelyyn voi tutustus kahvilan aukioloaikoina.

Kahvilassa synttäri- ja after work -tarjouksia.

Päivän aikana on livemusiikkia. Esiintymään saapuu tamperelainen pitkän linjan muusikko Ville Leinonen. Hän konsertoi klo 17 sekä klo 19.

Konsertteihin on rajattu yleisökapasiteetti ja niihin jaetaan ilmaisia pääsylippuja ennakkoon. Liput voi noutaa Vanhasta Räikästä kahvilan aukioloaikoina ma-pe klo 11-17.

Ethän saavu paikalle, jos sinulla on flunssan oireita. Suosittelemme noudattamaan THL:n suosituksia, eli huolehtimaan erityisesti käsi- ja yskimishygieniasta sekä käyttämään sisätiloissa konserttien aikaan kasvomaskia.

Lähin bussipysäkki on Asemantie. Pöyrätelineitä löydät kaupungintalon aukiolta. Ajo parkkipaikoille Räikäntien kautta.

Ville Leinonen on suomalainen laulaja-lauluntekijä. Leinosen ensimmäisen pitkäsoiton Raastinlauluja julkaisi vuonna 1997 anjalankoskelainen Kulttuuriyhdistys KuuMaa.Vuonna 1998 Leinonen perusti Valumo-yhtyeen, jonka esikoissinglen Yöaikaan julkaisi Fonal Records vuonna 1999. Vuonna 2000 yhtye levytti Poko Rekordsille, jolle se vuosina 2000–2005 teki neljä studiolevyä. Tänä aikana Leinonen julkaisi myös Suudelmitar-soololevyn. Valumo soitti viimeisen keikkansa 15. lokakuuta 2005 Jyväskylän Tanssisali Lutakossa. Vuonna 2006 Leinoselta ilmestyi lyriikkakokoelma Äänettömiä salamoita Pop-lehden kustantamana.

Leinosen tammikuussa 2007 ilmestynyt albumi Hei! sisältää cover-versioita 1970-luvun lopun ja 1980-luvun alun suomi-iskelmistä. Osa on edelleen tunnettuja, mutta osa jo unohtuneita kappaleita, joita esittivät aikanaan esimerkiksi Katri Helena ja Juhamatti. Tällä levyllä Leinosen yhtyeen nimi on ChrisseForever-band. Nimi viitannee iskelmäsanoittaja Chrisse Johanssoniin. Paikallisradioiden toimittajat valitsivat kappaleen Hei! kuukauden levyksi.

21. toukokuuta 2008 ilmestyi Ville Leinosen Unilehto -albumi samannimiseltä yhtyeeltä. Se sisältää cover-versioita 1900-luvun alun suomalaisista ja slaavilaisista kansanlauluista.

Vuosina 2010–2013 Leinonen on julkaissut viisi sooloalbumia, joista yhden Sound of Finlandin kautta.

Leinosen kolmas cover-levy, vuoden 2014 lokakuussa ilmestynyt Death Black Dream, sisältää cover-versioita Samhainin kappaleista.

Maaliskuussa 2017 Leinoselta ilmestyi levy Hei taas, joka sisältää iskelmäcovereita 1980-luvulta diskoversioina. Menestyksekäs Hei Taas-projekti päättyi 2018.

Tällä hetkellä Ville Leinonen on mahdollista nähdä livenä perinteisellä mies ja kitara – kokoonpanossa. Esitettävät kappaleet ovat Leinosen omia.

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 4.9. klo 17
  • pe 4.9. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Tapahtuman lisätiedot: