Tapahtuma ei ole enää voimassa.

KuruFest: Iltamakonsertti - Musiikki ja luonto

Ylöjärvi | Parkkuun Seuratalo

KuruFest on kolmipäiväinen kamarimusiikkifestivaali, joka tuo korkeatasoisia, klassisen musiikin konsertteja eri puolille Ylöjärveä. Tapahtuma järjestetään nyt jo 13. kertaa. Vuonna 2019 KuruFestiä vietetään 7.-9. kesäkuuta.

Iltamakonsertti 8.6. klo 18: KuruFestin taiteilijat esiintyvät. Seuratalolla esillä myös luontokuvaaja Kimmo Mäkirannan Musiikki ja luonto -valokuvanäyttely. Liput 20 euroa.

Väliaikatarjoilusta vastaa Kurun Martat ry. Käteismaksu.

Festivaalin taiteellisina johtajina toimivat Heini Lehto ja Tuomas Lehto. Heidät palkittiin joulukuussa 2016 KuruFestin ja Ylöjärven eteen tekemästään kulttuurityöstä paikallislehtien jakamalla Antti-patsaalla.

KuruFestin lippuja on saatavilla tuntia ennen konsertin alkua konserttipaikan ovelta (käteismaksu) sekä ennakkomyynnissä (käteismaksu) Kurun kirjastossa ja pääkirjasto Leijassa 20.5.–6.6.2019. Huom. Kirjastot ovat kiinni 30.-31.5.2019. Ei puhelinvarauksia! Myynnissä on myös edullinen sarjalippu kaikkiin KuruFestin konsertteihin. Lippuja myydään alennettuun hintaan eläkeläisille, opiskelijoille ja alle 12-vuotiaille.

Tapahtuman järjestää Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 8.6. klo 18

Tapahtumapaikka: 

Parkkuun Seuratalo

Sijaintikunta: 

Ylöjärvi

Käyntiosoite: 

Parkkuuntie 308

Postitoimipaikka: 

Parkkuu

Tapahtuman lisätiedot: