Tapahtuma ei ole enää voimassa.

LevyPopup Ylöjärvi

Ylöjärvi | Kauppakeskus Elo

Vaikeina aikoina musiikki usein auttaa pitämään nenän pinnalla. Niin ikään vinyylibuumi on selvinnyt sukupolvikokemuksen läpi vain voimistuen. Levymessut siirtyvät edelleen syksyyn, mutta LevyPopup tarjoaa lohtua tähän väliin Elon popup-tilassa perjantaista lauantaihin. Ilon aiheena on kiertolevyjä ja uusiakin laidasta laitaan. Laareista löytyvät niin vinyylit kuin CD:tkin. Ostopisteeseen voi myös hylätä omat turhat levynsä.

Ennen oli kaikki paremmin, saattaa paatunut musiikin ystävä ajatella. Useampi levykauppa tai divari palveli keskustoissa ja kaikki tarpeellinen oli hyllyssä ja loput tilattavissa. Tapahtuipa niinkin, että syvässä etelässä kauniina kesäpäivänä vuonna 1985 eräs aloitteleva musadiggari pyöräili sivukylältä vähän isommalle kirkolle ostamaan Twisted Sisterin Stay Hungry –kasettia, koska taskurahaa oli juuri sen verran. Yömyöhällä oli nimittäin näytetty "I wanna rock" –musiikkivideo jommalta kummalta kahdesta TV-kanavasta ja se oli siinä. Tällä viikolla kaikki on helpommin, koska levylaarien ääreen pääsee halutessaan vaikka omalla autolla ihan viereen.

Levyjä myös ostetaan valikoiden. Tuttuun tapaan kulkijat voivat myydä omat, tarpeettomat ja ehjät levynsä ostopisteeseen. Korvaus määräytyy kunnon ja markkina-arvon mukaan. Mutta syytä on muistaa, että naarmu on aina naarmu, eikä se katoa puhumalla ;-).

LevyPopup siis Ylöjärven Elon aulan liiketilassa (Elotie 1) pe 19.2. klo 12-18 ja la 20.2. klo 10-15. Tervetuloa.

MT record.fi
www.record.fi
FB event: https://www.facebook.com/events/714619055831022

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 19.2. klo 12–18
  • la 20.2. klo 10–15

Tapahtumapaikka: 

Kauppakeskus Elo

Sijaintikunta: 

Ylöjärvi

Käyntiosoite: 

Elotie 1

Postinumero: 

33470

Postitoimipaikka: 

Ylöjärvi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: