Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Jonne Renvall: Tiedekuvia

Ylöjärvi | Vanha Räikkä, Kuruntie 12

Vanhassa Räikässä on helmi-maaliskuussa esillä tamperelaisen Jonne "Mansen Tiikeri" Renvallin kuvia, joita Renvall on tehnyt työskennellessään Tampereen yliopiston valokuvaajana vuodesta 2013.

Näyttelyssä esitellään tieteen maailmaa tutkijoiden, tutkittavien kohteiden, tutkimusmiljöön ja sen detaljien kautta, Renvallin omalla voimakkaalla ja värikkäällä tyylillä. Pääsääntöisenä työkaluna toimii kamera, mutta joskus kuvittaminen vaatii myös grafiikkaa avukseen joko vahvistamaan kuvan olemusta tai kertomaan jotain mihin kamera ei pysty.

Kuvien aiheet ulottuvat laajalle: tekniikkaa, lääketiedettä, kulttuuria, ihmisiä, banaanikärpäsiä ja kaikkea siltä väliltä.

Jonne Renvall (s. 1986) on Tampereen Kalevassa asuva valokuvaaja jonka tekemisen piiriin kuuluvat myös grafiikka, videot sekä musiikki. Hän on valmistunut Tampereen yliopistosta (visuaalisen journalismin maisteriohjelma) vuonna 2012 ja työskennellyt aiemmin mm. Superkuva -kameraliikkeessä, freelancerina sekä Satakunnan Kansassa ja Helsingin Sanomissa. Musiikkia Renvall on tehnyt mm. Radical Ninja, Kaveri Special ja Mansen Tiikeri -yhtyeissä.

Renvallin kotisivut:
www.mansentiikeri.net

Näyttelyn järjestää kulttuuripalvelut. Avoinna kahvila-ravintolan aukioloaikoina ma-pe klo 11-17.

Lähin bussipysäkki on Asemantie. Parkkipaikoille ajo Räikäntien kautta. Talo on esteetön.

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Tapahtuma-ajat: 

Ajalla 15.2.–5.3.

  • ma klo 11–17
  • ti klo 11–17
  • ke klo 11–17
  • to klo 11–17
  • pe klo 11–17

Poikkeukselliset ajat

  • poikkeus 27.2.2021 klo 11–15

Tapahtumapaikka: 

Vanha Räikkä, Kuruntie 12

Sijaintikunta: 

Ylöjärvi

Käyntiosoite: 

Kuruntie 12

Postinumero: 

33470

Postitoimipaikka: 

Ylöjärvi

Tapahtuman lisätiedot: